Pizza med kjøttboller
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Pizzadeig:
Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.
Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika i tynne skiver og hakket frisk basilikum.
Slik lager du ekstra gode kjøttboller
Tips: Du kan godt bruke grove pølser i stedet for kjøttboller. Stek på 225 grader i ca. 20 minutter til osten har smeltet og er gylden.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Morten Brun
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Accordini Valpolicella Classico 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Saladini Pilastri Rosso Piceno 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 129,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Lunae Colli di Luni Vermentino 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 189,60 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Früh Kölsch
Tyskland
Volum: 0.500 Pris: 56,20 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Sierra Nevada Hazy Little Thing
USA
Volum: 0.350 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Ægir New World IPA
Norge
Volum: 0.330 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget

