Pizzaen er kommet for å bli og er blitt manges favoritt.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Pizza med kjøttboller
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
1
stk
glass pizzasaus
1
pakke
4
dl
Pizzadeig
3
dl
0.5
pakke
2
ss
0.5
ts
7
dl
Fremgangsmåte
Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.
Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika og frisk basilikum.
Stek på 225 grader i ca. 20 minutter til osten har smeltet og er gylden.
Tips: Ekstra travelt? Bruk gjerne pitabrød som pizzabunn.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Morten Brun
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)