Pizzapannekake

Enkelt, raskt og utrolig godt er stikkordene for denne oppskriften.
Redaksjonen
10 April 2008 - 02:00

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pizzapannekake

Pizzapannekake

Fremgangsmåte

Ha melet i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken.

Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter. Sett ovnen på 225 grader.

Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne på 20 x 40 cm, og dryss over parmesan.

Stek kaken litt under midten i ovnen til overflaten har stivnet, ca 10 minutter.

Ta pannen ut og legg på tomater, sorte oliven og fetaost. Dryss over oregano.

Stek kaken videre i ca 15 - 20 minutter. Server pizzapannekaken nystekt.

Legg litt rucculasalat og biter av parmaskinke på toppen. Hvitløk, rømme og søt chilisaus smaker godt til.

Vil du ha en helt klassisk pizza, prøv en av disse 

Oppskrifter på pannekaker finner du mange av her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kveite stortrives med sensommerlige ingredienser - vær forberedt på avhengighetsskapende smaker
Dagens rett
Pannestekt kveite med braisert fennikel, grønne bønner- og erte-sauté, chimichurri

Kveite stortrives med sensommerlige ingredienser - vær forberedt på avhengighetsskapende smaker

Fennikel, bønner og erter fra nærmeste reko-leverandør, er på sitt beste akkurat nå. De fortjener å få følge av det beste fra havet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik mikser du den originale margaritaen
Ukens drink
Margarita

Slik mikser du den originale margaritaen

Margarita en av de aller mest kjente og myteomspunne drinkene. Om du lurer på hvorfor drinken har fått dette navnet, les videre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det
+
Tester
Nyheter whisky, rom og cognac spesialpol september 2021

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det

For i september kan du få tak i noen virkelige perler. Men også whisky- og cognacelskerne er tilgodesett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften forlenger du smaken av sommeren
Dagens rett
Tomatterte med blåmuggost og honning

Med denne oppskriften forlenger du smaken av sommeren

Nå er tomatene på sitt aller beste. Pakket inn i sprø og gyllen paideig med pikante biter av blåmuggost, ferskrevet sitron og små gylne dråper av honning blir de enda bedre og proppfulle av smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kveite stortrives med sensommerlige ingredienser - vær forberedt på avhengighetsskapende smaker
Dagens rett
Pannestekt kveite med braisert fennikel, grønne bønner- og erte-sauté, chimichurri

Kveite stortrives med sensommerlige ingredienser - vær forberedt på avhengighetsskapende smaker

Fennikel, bønner og erter fra nærmeste reko-leverandør, er på sitt beste akkurat nå. De fortjener å få følge av det beste fra havet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik mikser du den originale margaritaen
Ukens drink
Margarita

Slik mikser du den originale margaritaen

Margarita en av de aller mest kjente og myteomspunne drinkene. Om du lurer på hvorfor drinken har fått dette navnet, les videre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Winemakers Dinner: Skyhøy kvalitet fra en av Østerrikes aller beste produsenter
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner i Oslo, Tirsdag 19. Oktober

Winemakers Dinner: Skyhøy kvalitet fra en av Østerrikes aller beste produsenter

En økologisk drøm av en østerriksk vinmaker møter den økologiske perlen på vestkanten, Kolonihagen Frogner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Vinkurs
Vinsmaking i Oslo lørdager kl. 14.30

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når du først er i gang med denne retten, lag en stor porsjon. Det lønner seg
Dagens rett
Ovnsbakt lammekjøtt med pasta

Når du først er i gang med denne retten, lag en stor porsjon. Det lønner seg

Lammekjøttet lager seg selv i stekeovnen og blandes med nykokt pasta når det er mørt. Så enkelt og så godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det
+
Tester
Nyheter whisky, rom og cognac spesialpol september 2021

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det

For i september kan du få tak i noen virkelige perler. Men også whisky- og cognacelskerne er tilgodesett.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her