Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Reker med agurk og limemajones
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Majones
3
stk
1
ss
1
ts
5
dl
Til brødet
8
skiver
1
stk
3
ss
1
stk
2
ss
litt
200
g
Fremgangsmåte
Lag majonesen slik:
Slå sammen eggene og tilsett eddik og sennep under omrøring. Tilsett oljen sakte og ved stadig omrøring. Juster tykkelsen med vann og smak til med saft fra lime, salt og pepper.
Lag sandwich:
Rens agurken og skjær den i 4 på lang. Del den deretter i terninger. Bland mesteparten av rekene, agurkterningene og revet skall av 1-2 lime i majonesen. Smør litt smør på brødskivene og fordel rekeblandingen på halvparten av skivene. Pynt med reker, frisk koriander og legg den andre brødskiven over.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Drikke som passer til denne oppskriften

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.