Roastbiff- og sitrussalat

Frisk, sprø salat serveres med en blanding av salt, søtt og syrlig - kan det bli bedre?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Roastbiff- og sitrussalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

0.5 stk
Dressing

Fremgangsmåte

Skrell appelsinene og skjær dem i skiver som du deler i to. Saft som renner av blandes i dressingen.

Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.

Skjær løken i strimler og tomatene i to.

Legg salaten pent i en salatbolle eller direkte på tallerkenen.

Fordel tomater og løk over salaten og slå dressingen over.

Til slutt legger du roastbiffskivene, tynne, pent oppå salaten og peprer alt godt.

Se hva mer du kan lage med roastbiff 

Se flere knasende sprø salater her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Vinmesse 11. mars i Oslo

Årets begivenhet: Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen