Romanosalat med kremostdressing

En knasende sprø salat med smakfull kylling og en kremete dressing er herlig midt i uken.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Romanosalat med kremostdressing med kylling

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
 
Kremostdressing:
3 dl
yoghurt, gresk

Fremgangsmåte

Start med krutongene:
Del brødet i terninger a 1 x 1 cm. Vend dem i oljen og bland inn finhakket hvitløk og bladpersille. Fordel på et stekebrett med bakepapir og sett inn i ovnen ved 180 grader i 10 minutter til brødbitene er gylne. Pass på at de ikke blir brent. 
 
Vask og rens salaten. Fordel salatblader på hver tallerken og fordel kyllingkjøttet over.
 
Dressing:
Visp alle ingrediensene sammen. Smak til med salt og pepper.
 
Hell dressing over salat og kylling. Legg på høvlet parmesan, krutonger og finhakket persille.
 
Tips:
Du kan godt erstatte kyllingen med like mye kokte hvite bønner. Det gir like god metthetsfølelse. 
 

Sendt inn av

Foto: Caziopeia

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen