Surret lammesadel
                Fremgangsmåte
Mange andre deilige retter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    92 POENG
 - 
                    
                    90 POENG
 - 
                    
                    90 POENG
 - 
                    
                    89 POENG
 - 
                    Frankrike
                                Volum: 0.75 l Pris: 559.00 kr Bestillingsutvalget89 POENG - 
                    
                    89 POENG
 - 
                    Frankrike
                                Volum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG 
Potet- og løkform
                Fremgangsmåte
- Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver
 - Løken og hvitløken renses og deles i så tynne skiver som mulig.
 - Smør en ildfast form og legg poteter, løk og hvitløk lagvis. Drypp olje over og dryss over salt og pepper samt friskhakket oregano.
 - Stekes ved 225 grader i 30-40 minutter til poteter og løk er møre.
 - Skru eventuelt ned temperaturen noe eller legg over litt alu-folie mot slutten slik at løken ikke blir for mye stekt.
 
Du kan bruke rødløk for å gi retten mer farge. Du kan godt bruke rosmarin i stedet for oregano.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    89 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 
Provencalske tomater
                Fremgangsmåte
Innmaten kan brukes når du lager saus.
Tomatene kan stekes samtidig med kjøtt eller fisk i ovnen, men da ved lavere temperatur, og da tar det selvsagt litt lenger tid.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 - 
                    Østerrike
                                Volum: 0.75 l Pris: 232.30 kr Bestillingsutvalget87 POENG 
Aspargesbønner med bacon
                Fremgangsmåte
- Skjær bacon i små terninger og sprøstek. La dryppe av.
 - Skyll og fjerne endene på bønnene.
 - Kok opp vann med litt salt og la dem koke i 3 minutter.
 - Hell i dørslag og skyll i kaldt vann. Del bønnene i to og ha i en bolle.
 - Vend inn baconterningene i aspargesbønnene.
 - Smak til med salt og pepper og hold varm.