Cannelloni med svinekjøttdeig
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk et stekebrett eller skjærefjøl med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på brettet/fjøla.
Lag fyllet:
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin.
Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen.
Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Lag cannellonirullene:
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Denne retten kan fint lages uten kjøtt. Da erstatter du det bare med 2 dl kokte linser, bønner eller kikerter.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Synøve Dreyer
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Kinn Slåtteøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 99,00 Basisutvalget -
84 Poeng
Langmann Schilcher Tradition 2018
Østerrike
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Chapoutier Belleruche 2019
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Delas Côtes du Rhône Saint-Esprit 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
7 Fjell Ulriken Double IPA
Norge
Volum: 0.330 Pris: 53,80 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Cune Rosado 2018
Spania
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Chapoutier Côtes du Rhône Belleruche 2019
Frankrike
Volum: 3.000 Pris: 499,90 Basisutvalget -
83 Poeng
M. Chapoutier Belleruche Rosé
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 184,90 Bestillingsutvalget

