Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Dagens rett tar sommerferie
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post
fra og med 2. juli
tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie.
Utsendelsene vil
starte opp igjen 13. august
.
I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside.
|
Krydre svinefileten med salt og pepper. Brun hele kjøttstykket i smør i en stekepanne til det har fått en fin stekeskorpe. Legg kjøttet i en ildfast form og Stek det ferdig ved 200 grader i ca 6 - 8 minutter. Brun sopp i stekepannen. Ta ut kjøttet og la det hvile i ti minutter før du skjærer det i skiver og anrett på varme tallerkner med skiver av pære, og biter av blåmuggost. Serveres med kokte eller ovnsstekte poteter.
Sendt inn av
Opplysningskontoret for meieriprodukter
Foto: Bård Ek
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP
Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)