Winemakers Dinner: Eksklusive viner fra Chianti Classico til en lekker 5-retters meny

Winemakers Dinner 16. september i Oslo

(KRAFFTWORK)

Winemakers Dinner: Eksklusive viner fra Chianti Classico til en lekker 5-retters meny

Det blir en svært så gastronomisk aften når toppviner fra Toscana møter rafinerte smaker hos Miss Sophie.

Med sitt vakre landskap og utsøkte viner er Toscana og Chianti Classico et populært reisemål og vinområde for de fleste av oss. Denne kvelden tar Andrea Bonivento  fra Fèlsina med seg smaken av Toscana til Miss Sophie, og du får smake utsøkte viner fra deres imponerende portfølje.  

  Bilde: Colin Dutton

Siden Guiseppe Poggliali introduserte sine berømte cuvéer Fontarollo og Rancia i 1983, har Fèlsina stått som et glimrende eksempel på hvordan riktig Chianti skal smake. Vinene er nesten alltid å finne på listen over viner som har mottatt høyeste utmerkelse av det anerkjente Italienske vin-magasinet Gambero Rosso. Også hos Aperitif scorer de høyt. 

Les hva Apéritif mener om vinene til Fèlsina her

Denne kvelden får du også muligheten til å smake hvorfor, når Andrea Bonivento fra Fèlsina tar med seg en rekke godbiter til Oslo. Du får smake hele 7 lekre viner, og deriblant toppviner som deres anerkjente Fontalloro 2013 som består av 100% Sangiovese som har ligget 18 måneder på eik. I tillegg tar Bonivento med seg Félsinas Vin Santo 2006, som en svært så smakfull avslutning. 

 

Blant byens mylder ved siden av Slottsparken finner vi fredfulle og elegante Miss Sophie. Restauranten som har utmerket seg som den perfekte oase til å nyte helgebrunsj har flere ess i ermet. Inspirert av det store utland tilbyr Miss Sophie imøtekommende servitører og tidsriktig mat av høyt kaliber. Miss Sophie gjør det enkelt å senke skuldrene, puste med magen og forberede seg på en fortryllende aften.

For en fortryllende aften kommer det til å bli når kjøkkensjef David Hansson har spesialkomponert en svært så lekker 5-retters meny til de fabelaktige vinene til Fèlsina. Toscanske toppviner møter rafinerte smaker denne aftenen. 

  

 

Gå ikke glipp av denne utrolige middagen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse

Årgangsendringer kan forekomme.
  Foto: KRAFFTWORK

Kommende kurs

Til toppen