Slik lager du deilige karbonader med både karbonadedeig og medisterdeig.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Farfalle er en pastatype formet som en sløyfe eller sommerfugl. Her får de følge av tunfisk etter en italiensk oppskrift.
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.
Bruschetta er stekt brød, og gir mange herlige muligheter - som her hvor vi har toppet de sprø brødskivene med deilig parmaskinke.
De sure kirsebærene er perfekte til en kake som denne. Med en klatt pisket krem blir den ekstra feststemt.