Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Mai 2008 - 01:01

    Alternativ avec

    Prøv denne heftige avecen på 17. mai, og du blir garantert frelst.
    15. Mai 2008
  • 14 Mai 2008 - 01:01

    Sjampiskupp til den 17.

    Denne champagnen er ikke bare flott i seg selv, men også et skikkelig kupp. Dessuten er den moteriktig knusktørr.
    14. Mai 2008
  • 08 Mai 2008 - 01:01

    Burgund til godpris

    Denne tradisjonsrike produsenten leverer rimelige burgundere med karakter.
    08. Mai 2008
  • 08 Mai 2008 - 01:01

    Lekre bobler i taxfree

    Det er all grunn til å stikke innom taxfreebutikken. Denne lekre champagnen kommer først på polet til høsten.
    08. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 01:02

    Vårkupp i polhyllene

    En ung fyldig og karakterfull côtes-du-rhône er perfekt for den norske våren. I tillegg er den et skikkelig røverkjøp.
    07. Mai 2008
  • 30 April 2008 - 01:01

    Enda sterkere klassiker

    Det er alltid hyggelig å åpne en flaske av denne vinen, og den nyankomne årgangen er ekstra gledelig.
    30. april 2008
  • 28 April 2008 - 17:32

    Superfamily på italiensk

    Det virker som alt Ceretto-familien tar i blir til gull. Ikke bare lager de noen av de beste baroloer og barbarescoer som er å oppdrive, også moscatoen, barolo chinatoen og ikke minst grappaene er minneverdige.
    28. april 2008
  • 24 April 2008 - 17:40

    Ikke bare cannelloni

    Hvis du har lurt på hva du skal gjøre med de store konkylieformete pastaskjellene, finner du svaret her.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 01:01

    Italienske kraftpakker

    Vinene fra det østre Veneto fortjener oppmerksomhet. Særlig når de er så gode som disse.
    24. april 2008
  • 23 April 2008 - 01:01

    Vårlig sjarm

    Selv om det ikke er vårblomster som pryder denne flaskens etikett, setter dens fargerike utseende og sjarmerende innhold deg likevel i ekstra lyst humør.
    23. april 2008
  • 17 April 2008 - 01:01

    Spansk i særklasse

    Disse to spanske vinene bare må du smake. Særpregete ja visst, men like fullt imponerende på alle måter.
    17. april 2008
  • 16 April 2008 - 01:01

    Ny stjerne i Rioja

    Denne første smakebiten på en ny årgang og en relativt ny produsent fra Rioja er svært lovende.
    16. april 2008
  • 10 April 2008 - 12:00

    43 prosent taxfree-rabatt

    Denne gamle kjenningen kan du trygt ta med deg fra taxfree'n. Så har du råd til å kjøpe CO 2 -kvoter ved siden av.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 01:01

    Alternativt rødt

    Østerriksk rødvin er det all grunn til å bruke penger på. Her har du noen godbiter å starte med.
    10. april 2008
  • 09 April 2008 - 01:01

    Disse nye billigfavoritter må du få med deg

    To nye unge friske og svært lettlikendes viner er ukens meny. Dessuten er de veldig billige.
    09. april 2008
  • 08 April 2008 - 13:42

    Forsiktig opprør i vinmarkene

    De er ikke mange, og røstene er foreløpig svake i det konservative og lite lydhøre Bordeaux. Men de som satser på alternativ dyrking mener å ha håndfaste bevis på at det er den eneste farbare veien for det franske terroirbegrepet.
    08. april 2008
  • 03 April 2008 - 01:01

    Svovelfritt og godt

    Har du intoleranse overfor svovel, kan det lønne seg å prøve viner laget helt uten bruk av dette naturlige konserveringsmiddelet.
    03. april 2008
  • 02 April 2008 - 16:38

    Soddvarme året rundt

    Det er ikke bare i forbindelse med jula at vi kan gi gamle mattradisjoner festdrakt. En kjøttsodd med byggryn og rotgrønnsaker er som skapt for selskapelighet året rundt. Og drikkefølget er like prisgunstig.
    02. april 2008
  • 02 April 2008 - 01:01

    Vinklassiker på tilbud

    Dette er ingen forsinket aprilspøk: Denne klassiske hvitvinen er satt ned kraftig i pris.
    02. april 2008
  • 01 April 2008 - 16:44

    Høykultur i havgapet

    På Hysvær på Helgelandskysten ivaretar Øystein Ludvigsen verdens kulturarv ved å la sauene gå ute hele året. Og om sommeren serverer han den marinert og grillet til gjester som er opptatt av å smake den ekte norske maten.
    01. april 2008
  • 27 Mars 2008 - 01:01

    Ekstremviner

    Det er ikke klimaendringene som har skapt disse vinene, men en av vinverdenens mest ekstreme vinmakere.
    27. mars 2008
  • 26 Mars 2008 - 01:01

    Skjult perle

    Polhyllene inneholder en godbit som mange flere burde oppdage.
    26. mars 2008
  • 25 Mars 2008 - 09:21

    En smak av Telemark

    Lifjellstua er blitt et fyrtårn for bruk av lokalprodusert mat. Og gjestene er over seg av begeistring over å kunne spise seg gjennom et helt fylke i løpet av en meny.
    25. mars 2008
  • 13 Mars 2008 - 01:01

    Påskens deiligste lammevin

    Denne gamle kjenningen er som alltid perfekt til dine beste lammeretter.
    13. mars 2008
  • 13 Mars 2008 - 01:01

    Spansk påskekupp

    Du sparer 55 kroner på denne rødvinen. Dessuten er den perfekt til en assortert påskemeny.
    13. mars 2008