Krise skaper nye muligheter: når du er lei av å lage all maten selv – bestill takeaway fra restaurantene. Her finner du oversikten som vi oppdaterer kontinuerlig.
Så er det en solid burgunderprodusent som står bak og innholdet er det samme som du må betale 200 kroner flasken for. Så her er det penger å spare samtidig som du sparer og miljøet også.
Klarer du ikke velge mellom daiquiri, pina colada og mojito! Her får du alle tre i en og samme drink, og navnet har en dypere mening enn bare å behage.
Amerikansk + sjokoladekake = mye av alt. I disse krisetider koser vi oss ekstra. Dessuten er den svært holdbar, så du behøver ikke spise opp alt på en gang.
Eivind Lothe på Kinn Bryggeri er trofast mot konseptet med maltdominerte øl i store glassflasker. Det har gjort bryggeriet til kongen av ølhylla på Vinmonopolet.
De hvite vinene i 2018-årgangen fra Rall er i toppklasse over hele linja. Men også vin av røde cinsaultdruer, med og uten bobler, er verd å få med seg.
Nå gjelder det å bruke alle ressurser vi har - og ikke la noe gå til spille. Så sett igang med å forberede denne rundstykkebaksten nå. Du blir belønnet rikelig i morgen.
Bruk gjerne det ekstra bærekraftige sauekjøttet i denne retten. La deg ikke skremme av den lange listen med ingredienser. Du vil nemlig ikke angre på innsatsen.
Denne vinen tappes kun i magnumflasker og på polet kom det 22 flasker. Det finnes også en nesten like god, om enn litt annerledes løsning som er mer innafor på flere måter.
Dette skal du legge i handlekurven: Vulture-aglianico fra en av de aller beste produsentene samt en herlig indisk maltwhisky får følge av hvit bordeaux i toppklassen og et norskbrygget øl til desserten.