Vinkjelleren på Park Hotel Vossevangen teller 40.000 flasker og er i dag i de beste hender gjennom hotellets vindirektør Francesco Marzola, en av Norges aller dyktigste vinkelnere. Han kan boltre seg i det som ikke bare er landets, men som sågar skal bli
Ch. La Louvière dokumenterer til stadighet hvilken lagringskapasitet den her. Men smaker strålende allerede i sin ungdom og spesielt i en syrefrisk årgang som 2014.
Når det koker på kjøkkenet, må tiden du tilbringer der reduseres til et minimum. Da kommer denne retten inn som en reddende engel. Den smaker da også himmelsk.
I denne retrooppskriften smelter den gode jordbærsmaken inn i den myke fløten som er stivet opp med litt gelatin. Slik smakte kanskje din barndoms sommer?
Det er utrolig hvor mye smak rom, sitronsaft, brunt sukker og en dæsj appelsinbitter kan gi. Leskende og varmende på samme tid. Akkurat det vi trenger på årets lyseste kveld.
Banks Rum skiller seg fra andre romtyper ved at den kommer fra inntil sju forskjellige land og består gjerne av så mange som 25 forskjellige komponenter.
Det er ikke til å komme forbi: midtsommernatten er ofte kjølig og da smaker et fyldig glass rødvin bedre enn en lett og frisk hvitvin. Her har du fire tips som alle er på et pol nær deg.
T-ben stek er et så klassisk kjøttstykke som det kan bli, og av mange regnet som det beste. Når det kommer fra grillen, er det ikke så mye annet du trenger ved siden av enn bakte poteter og sesongens friske grønnsaker.
Japansk whisky er laget for å nytes på en annen måte enn eksempelvis skotsk whisky. Men det finnes mange forskjellige typer, også single malt. Som blant andre dem fra Akashi.