08 September 2011 - 18:59
Redaksjonen
Tittel
Dato
-
08. september 2011
-
08 September 2011 - 18:58
Test av viner fra Franken - Riesling og weissburgunder
08. september 2011 -
08 September 2011 - 13:04
12. september 2011 i Oslo - Tidenes smaking av chilenske kvalitetsviner
Chile er en skattekiste av flotte viner. Gå ikke glipp av den største smakingen av chilenske kvalitetsviner noensinne.08. september 2011 -
07 September 2011 - 11:02
Parmesan lages på samme måte som for 800 år siden
Det finnes kun en original parmesanost, nemlig Parmigiano-Reggiano fra Parma-distriktet nord i Italia. Den lages på samme måte i dag som for 800 år siden, og det er utvilsomt oppskriften på ostens suksess.07. september 2011 -
06 September 2011 - 02:00
Cocktailklør av krabbe med gyllen dressing
Det finnes knapt noe bedre enn nykokte krabbeklør og hvorfor ikke servere denne deilige dippen til?06. september 2011 -
04 September 2011 - 02:00
Kantarellpai og lammefilet med skogsopp
Ta for deg av sesongens aller beste råvarer i dag i det vi setter en lekker lammefilet på menyen og starter hele måltidet med en deilig pai.04. september 2011 -
02 September 2011 - 17:20
Nyhetene på polet september 2011
02. september 2011 -
02 September 2011 - 17:19
Nyhetene på polet september 2011 - musserende og hvitvin
02. september 2011 -
02 September 2011 - 17:18
Nyhetene på polet september 2011 - rødvin
02. september 2011 -
02 September 2011 - 17:17
Nyhetene på polet september 2011 - brennevin og øl
02. september 2011 -
02 September 2011 - 13:00
Syndig søtsak
Den rike og sødmefylte smaken til pærecognacen gjør denne klassiske drinken til et helt nytt og spennende bekjentskap.02. september 2011 -
02 September 2011 - 11:36
Lønnsom drift og godt utvalg
Kai Henriksen, adm. direktør i Vinmonopolet svarer på kritikken.02. september 2011 -
29 August 2011 - 02:00
Snaddersandwich med sopp og bacon
Det er virkelig tiden for å fråtse i naturens grøde i det vi lager en herlig sandwich med sprøstekt skogsopp.29. august 2011 -
26 August 2011 - 15:28
Test av tysk rødvin
26. august 2011 -
25 August 2011 - 16:00
19. september 2011 i Oslo - Smak Riojas superviner
Opplev spansk lidenskap på sitt beste i det vi smaker de beste vinene fra en av Riojas superstjerner. Du får til og med smake sjeldne årganger tilbake til 1978!25. august 2011 -
24 August 2011 - 02:00
Tapasboller av kylling
Deilige kjøttboller med masse smak hører hjemme på et hvert tapasbord, og hvorfor ikke lage dem av kyllingkjøttdeig?24. august 2011 -
19 August 2011 - 02:00
Marinerte svinekoteletter med cherrytomater
Koteletter er langt i fra noe kjedelig mat, ikke minst når du marinerer dem før du legger dem på grillen.19. august 2011 -
18 August 2011 - 15:58
Polsjefen klager på Apéritif
Polsjefen er misfornøyd med Apéritifs håndtering av saken om nedgangen i BU-omsetningen. Amatørmessig sier redaktør i aperitif.no.18. august 2011 -
17 August 2011 - 11:48
5. september 2011 i Oslo - Smak flere hundre viner fra Sør-Afrika
Opplev elegansen og raffinementet i det du kan smake mer enn 100 viner i toppklasse.17. august 2011 -
17 August 2011 - 11:46
Smak flere hundre viner fra Sør-Afrika
Opplev elegansen og raffinementet fra Sør-Afrika i det du smaker mer enn 200 viner i toppklasse.17. august 2011 -
15 August 2011 - 17:11
29. august 2011 i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag
Alt ligger til rette for en perfekt kulinarisk opplevelse i det vi kombinerer unike champagner til en fantastisk femretters meny.15. august 2011 -
12 August 2011 - 16:37
Sommerens beste roséviner
Dette er de 28 beste rosévinene som er å få tak i denne sommeren.12. august 2011 -
12 August 2011 - 13:00
Slik lager du en sprudlende bursdagsdrink
Når du virkelig har noe å feire er det perfekt med en drink proppfull av friske bær, whiskey og sprudlende champagne.12. august 2011 -
11 August 2011 - 02:00
Chili con hval
I dag serverer vi havets vilt på en ny og spennende måte - prøv bare selv.11. august 2011 -
06 August 2011 - 14:53
31. august 2011 i Oslo - Sushikurs på Kulinarisk Akademi
Norges beste kokker lærer deg hvordan du skal lage den lekreste sushi og andre spesialiteter i dette spennende kokkekurset.06. august 2011