Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 August 2011 - 13:21

    Kjølende oppkvikker

    Det er ingen grunn til at folk skal slutte å drikke kaffe selv om det er varmt i været - prøv bare de iskalde oppskriftene til baristaene Kristin H. R. Nielsen og Sofia Rydell.
    04. august 2011
  • 29 Juli 2011 - 14:30

    Mikrobryggerienes revansj

    Noe er i ferd med å skje med den australske ølbransjen. Ølkonsumet synker samtidig som mikrobryggeriene tar markedsandeler fra de store. Et fenomen vi allerede kjenner fra så vel Europa som USA.
    29. juli 2011
  • 29 Juli 2011 - 14:08

    Friske drinker for sommeren

    Grip dagen og invitér venner og kjente over på en iskald drink nå som sommeren er på sitt beste!
    29. juli 2011
  • 29 Juli 2011 - 13:00

    Diktatorens tørsteslukker kan du mikse

    Sterk, fyldig, full av trøkk og utrolig overbevisende - det er ikke rart at denne drinken har hentet navnet fra Cubas diktator.
    29. juli 2011
  • 22 Juli 2011 - 13:00

    Sommerens fristende bærbombe

    Snakk om å få essensen av sommeren i ett glass - denne er perfekt for de hete sommerdagene.
    22. juli 2011
  • 21 Juli 2011 - 13:04

    Oversett delikatesse fra fjæra

    Det beste i livet er gratis, og det gjelder ikke minst norske strandsnegler som bare venter på å bli høstet, året rundt.
    21. juli 2011
  • 18 Juli 2011 - 02:00

    Dette tilbehøret går til alt

    Det er nesten ikke den ingrediens som iikke passer til denne friske og sommerlige salaten.
    18. juli 2011
  • 15 Juli 2011 - 18:37

    Ikke lenger bare espresso

    De som har gått rundt i den tro at "espresso er espresso" og at den er bra bare fordi den er italiensk, henger etter. Trenden tilsier variasjon i smak tilpasset den enkelte utført av dyktige baristaer som kan sitt fag og henter det beste ut av råvaren.
    15. juli 2011
  • 15 Juli 2011 - 13:00

    Slik skaper du het latinsk lidenskap

    La denne lille latinoen gi deg hetetokter i sommervarmen, og hvorfor ikke friste med mer enn én?
    15. juli 2011
  • 14 Juli 2011 - 19:24

    Arcus overtar Excellars

    Arcus-Gruppen styrker sin vinportefølje ved å overta aksjemajoriteten i Excellars.
    14. juli 2011
  • 12 Juli 2011 - 02:00

    Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

    Dette er en perfekt rask rett som passer like godt på farten som et snaddermåltid i godstolen.
    12. juli 2011
  • 08 Juli 2011 - 13:00

    Forfriskende sommerbowle

    Her har du den ultimate sommerdrinken. Svalende og med en god smak av honningmelon, og så er den perfekt å tilberede i en stor bolle og servere gode venner.
    08. juli 2011
  • 07 Juli 2011 - 16:06

    Kran eller flaske?

    I Norge hevder vi å ha godt vann rett fra springen, men salget av vann på flaske øker for hvert år. Hva er egentlig flaskevann og er det bedre enn kranvann?
    07. juli 2011
  • 30 Juni 2011 - 19:15

    Nyhetene på polet juli 2011

    30. juni 2011
  • 24 Juni 2011 - 10:25

    Det kulinariske nyskapende Spania på Kulinarisk Akademi

    Spania har et verdens aller beste og mest nyskapende kulinariske miljø, og nå kan du lage de lekreste spanske retter sammen med Norges beste kokker.
    24. juni 2011
  • 24 Juni 2011 - 10:20

    Vilt kokkekurs med Norges beste kokker

    Bli med på en vill kveld og lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.
    24. juni 2011
  • 23. juni 2011
  • 20 Juni 2011 - 15:13

    En skål for terrassen og dens vin

    En lun sommerdag på terrassen, med et glass kjølig hvitvin innen rekkevidde. Lykken kan knapt bli større. Men for all del - det er ikke en hvilken som helst vin som kan fylle rollen som denne sommerlige lykkebæreren.
    20. juni 2011
  • 17 Juni 2011 - 12:00

    Rosa sommerdrøm

    Iskald, søt, fruktig, rosa og med en vill touch. Vi serverer den beste sommerdrinken.
    17. juni 2011
  • 12 Juni 2011 - 02:00

    Slik åpner og serverer du østers naturell

    Østers er en typisk elsk-hat-råvare, men har du først begynt å elske den kan du ikke slutte. For mange starter utfordringen med "hvordan i h... skal jeg få åpnet disse beistene". Her får du tipsene.
    12. juni 2011
  • 10 Juni 2011 - 13:30

    Drinken med akevitt og løvetann.

    Med en nyskapende og uvanlig kombinasjon av akevitt og løvetann sikret Halvor Digernes seieren i Linie Award - se den flotte drinken her.
    10. juni 2011
  • 07 Juni 2011 - 12:29

    29. juni 2011 i Oslo - Det beste fra det italienske kjøkken - ekstrakurs II

    Lær å lage de lekreste italienske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
    07. juni 2011
  • 06 Juni 2011 - 17:30

    20. juni 2011 i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Bli med på en unik smaking av champagne med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen.
    06. juni 2011
  • 03 Juni 2011 - 14:00

    Skandinavias beste cocktail

    Med essensen av norsk sommer, en drink laget på herlig rabarbra, gikk Silje Takle av med seieren om Skandinavias beste cocktail i 2009. Lag den du også denne helgen.
    03. juni 2011
  • 02 Juni 2011 - 19:00

    12. juni 2011 i Oslo - Eksklusiv femretters middag med lekre chabliser

    Hils sommeren velkommen og bli med på en utsøkt femretters fisk- og skalldyrmiddag med elegante chablis-viner.
    02. juni 2011