Cannelloni med hvit saus
Med en pastarett i tankene slipper du relativt lett i fra det på kjøkkenet, selv om dagens utgave kanskje er litt mer krevende. Men, den passer uansett svært godt på en søndag. Og ikke minst til den portugisiske smaksbomben vi anbefaler.
Redaksjonen
20 Juni 2004 - 02:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Cannelloni med hvit saus

Fremgangsmåte
Fyll:
Stek revet gulrot og hakket løk i en panne. Tilsett strimlet kylling, og smak til med pepper og salt.
Tilsett hvitvin og la det koke til vinen er fordampet. Ha i grovhakkede valnøttkjerner og stek i 5 minutter. Hell alt sammen over i en bolle og bland godt.
La blandingen kjølne før du tilsetter ricottaost og revet parmesan.
Fyll Cannellonirørene med blandingen, det gjøres enklest med en kakesprøyte.
Hvit saus:
Smelt smøret i en gryte, tilsett melet og en skvett melk. Det er viktig å røre hele tiden så sausen ikke klumper seg. Spe forsiktig i resten av melken.
Tilsett spinat, muskatnøtt og salt, og gi det hele et oppkok.
Smør en ovnsform, og dekk bunnen med et lag hvit saus. Legg i de fylte Cannellonirørene, og dekk over med et nytt lag hvit saus.
Gratineres i ovnen på 200 C i 35 minutter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
76 POENG
-
75 POENG
Forsiden akkurat nå