Chili-lime kylling med pasta
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.
Brekk lasagneplatene i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i rennende, kaldt vann og la den renne godt av seg.
Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og rucula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten. Server med godt brød til.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Margaret De Lange
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 Poeng
Altavilla Grillo 2004
Italia
Volum: 0.750 Pris: 103,70 Bestillingsutvalg -
84 Poeng
Dopff & Irion Cuvée René Dopff Gewurztraminer 2015
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 174,90 Basisutvalget -
74 Poeng
Rosemount Gewürztraminer Riesling 2005/2006
Australia
Volum: 0.750 Pris: 104,90 Basisutvalg, kategori 1
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
