Vi har verdens beste fisk og skalldyr her i Norge, og deilige fiskeretter er ikke vanskelige å lage heller.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fiskegryte
Antall porsjoner
2
Tilberedningstid
Ingredienser
50
g
3
stk
100
g
1
stk
50
g
50
g
2
stk
stk
Fremgangsmåte
Rens og del poteter og grønnsaker i terninger. Kok såvidt møre i vann med fisk- eller grønnsakbuljong.
Ha i salt og krydder og smak til.
Del all fisken biter og legg i gryta. Kok opp og la den trekke til fisken er kokt.
Dersom du ønker en jevnet gryte kan du lage en jevning med 2 ts maisennamel og litt vann og røre inn til slutt. Maisennamel trenger bare et oppkok for å jevne.
Serveres med grovt brød eller flatbrød.
Lær hvordan du lager fiskekraft her
Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)