Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Hvit wok med mange farger
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kyllingfilet i tynne strimler.
Del løken i tynne båter, gulrot og fennikel i tynne, skåskjærte skiver, brokkoli i små buketter og paprika i små flak eller strimler. Bøy aspargesen til den knekker. Kast den nederste, grove delen. Skrell eventuelt forsiktig den nederste del av toppen og del hver i to eller tre biter.
Varm olje i en wok eller panne med litt kanter. Stek kyllingstrimlene raskt i olje. Dryss revet ingefær, salt og pepper over. Ta eventuelt opp kyllingstrimlene. Ha wokgrønnsakene i pannen og stek dem raskt til de er så vidt møre. Legg kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt. Rør inn soyasaus og østerssaus helt til slutt (kan sløyfes).
Server med ris, couscous eller kokt båndspaghetti.
De beste wokoppskriftene finner du her
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Pomponette Rosé 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Meinklang Prosa 2018
Østerrike
Volum: 0.750 Pris: 165,00 Basisutvalget -
87 Poeng
Ratzenberger Bacharacher Riesling Kabinett feinherb 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 178,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Biokult Rosé Zweigelt 2017
Østerrike
Volum: 2.250 Pris: 310,00 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
Maximin Grünhaus Bruderberg Kabinett Riesling 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 244,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
EGO I am Amarillo
Norge
Volum: 0.330 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
