Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Indonesisk wokgryte
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
3
stk
0.5
stk
kinakål, finsnittet
1
stk
1
stk
4
dl
1
stk
paprika , gul
1
stk
1
ts
1
ss
2
stk
stk
Fremgangsmåte
Skjær kyllingen i strimler og stek dem i olje i en varm wok eller panne. Ta ut kyllingen og hold den varm mens du steker kinakålen til den såvidt tar litt farge.
Rens chili for frø og hinner og finhakk den. Del sitrongress i fire på langs og bank litt på stilken på den tykkeste delen.
Ha kokosmelk i en kjele tilsatt stekt kylling, finhakket chili, løk i båter og gul paprika i strimler.
La det småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt, frisk ingefær, hvitløk og limesaft.
Tilsett sitrongresset. Det skal bare ligge i woken/pannen for å gi god smak.
Server gryteretten med kokt ris, f.eks. jasminris.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: Frukt/Synøve Dreyer
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
Greywacke Wild Sauvignon 2017
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 269,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Grünerløkka Brygghus Løkka IPA
Norge
Volum: 0.500 Pris: 70,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Budweiser Budvar
Tsjekkia
Volum: 0.330 Pris: 34,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Künstler Hochheimer Herrnberg Riesling trocken 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
93 Poeng
Nik Weis St. Urbans-Hof Bockstein Rsl Kab 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 299,00 Bestillingsutvalget
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.