Ikke nok med at denne retten er full av spennende smaker som lar tankene fly til sommerens Italia-tur, men svinekjøtt er dessuten noe av det magreste kjøttet du kan spise.
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Koteletter med oliven- og kaperspasta
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
4
stk
1
ts
1
ts
2
stk
1
dl
oliven, sorte
1
dl
250
g
300
g
Fremgangsmåte
Skjær tomatene i båter, ta bort kjernen og finhakk resten. Bland dem med oliven og kapers.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok bønnene møre i lettsaltet vann.
Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 2-3 minutter på hver side.
Bland tomatblandingen sammen med pasta og bønner.
Se flere oppskrifter på koteletter her
Apéritifs store pastaguide finner du her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Baladin Super
Italia
Volum: 0.750 Pris: 129,90 Bestillingsutvalget -
83 Poeng
Viña Mayor Reserva 2014
Spania
Volum: 0.750 Pris: 179,60 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Marqués de Cáceres Crianza 2016
Spania
Volum: 0.750 Pris: 134,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Castello Vicchiomaggo Ripa delle Mandorle
Italia
Volum: 0.750 Pris: 164,00 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Castello Vicchiomaggio Ripa Delle Mandorle
Italia
Volum: 0.750 Pris: 167,90 Bestillingsutvalget

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)