Kylling med parmaskinke og risotto
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Legg skinkeskivene ved siden av hverandre to og to og legg noen basilikumblader over.
Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og rull dem inn i skinkeskivene. Bind sammen med en hyssing.
Brun filetene raskt i en stekepanne. Legg dem i en smurt, ildfast form og sett dem i ovnen ved 150 grader i 15-20 minutter.
Spe med vinen/eplecideren og tilsett buljongen i flere omganger. La risen svelle under stadig røring.
Rør i osten og tomatene. Del sukkerertene og tilsett dem også. Krydre med salt og pepper.
Ta kyllingen ut av ovnen og del filetene i biter. Server straks med risottoen på samme tallerken.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 Poeng
Kinn Bøvelen Trippel
Norge
Volum: 0.750 Pris: 115,00 Basisutvalget -
85 Poeng
Rosaura 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Basisutvalget -
82 Poeng
Allegrini Valpolicella Classico 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Carussin Completo
Italia
Volum: 1.000 Pris: 189,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Masi Masianco 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Basisutvalget -
89 Poeng
De Glazen Toren Lentebier
Belgia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Cautiero Fois Falanghina del Sannio 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 179,80 Bestillingsutvalget