Stek kyllingfiletene på middels varme i 3-4 minutter på hver side, dryss på salt og pepper.
Vask og skrell grønnsakene og del dem i terninger (ca. 1 x 1 cm). Skjær sukkerertene i strimler. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er møre.
Rør ut maisennamelet i ½ dl kaldt vann, og hell det i den kokende grønnsakskraften. Ha i smør og smak stuingen til med pepper. Dryss over finhakket timian.
Server kyllingfiletene sammen med stuingen og kokte eller stekte poteter.
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.