Dagens rett

Linseburger

Grønnsaksburger er et sunt alternativ til de burgerne du normalt får kjøpt. Godt smaker det også, så du har ingen som helst grunn til å ikke forsøke deg på denne oppskriften.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Linseburgere

Fremgangsmåte

Linser og grønnsaker kokes møre hver for seg.

La vannet renne godt av før dette blandes/ males sammen. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin.

Bland i potetmel, egg, persille og løk. Smak til med salt og pepper. La deigen stå å hvile i minst 30 minutter.

Form deigen til burgere. Stek disse i litt olje i en varm panne.

Server med tomat- og løkskiver i grove hamburgerbrød eller sammen med råstekte poteter og nykokte grønnsaker.

Deilige retter med linser og bønner

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen