Slik lager du denne deilige retten - orientalsk svinesauté

I dag kan vi friste deg med en oppskrift som er rask å lage og har masse smak.

Norges beste amatørkokker kjemper lørdag om flotte premier på Karl Johan under finalen for NM for amatørkokk 2009.
 
Kandidatene har sendt inn sine beste oppskrifter på svinekjøtt og meieriprodukter, og de to finalisetene møtes til kokkekamp lørdag 13. juni klokken 14.00.
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Orientalsk svinesauté

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

600 g
svinekjøt, renskåret
3 ss
1 stk
2 stk
2 ts
1 boks

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i ½ cm tykke strimler. Finkhakk løken. Skjær epler i terninger, paprika i strimler og ananas i biter.

Lag sjysaus som beskrevet på pakken. Krydre kjøttet med salt og brun det raskt i pannen. Ta det ut av pannen.

Fres løk og paprika i ca. tre minutter og tilsett så epler og karri. La alt frese litt til.

Hell over sjysausen og kremfløte og kok opp. Tilsett mangochutney og ananasbiter og kok opp det hele i ca. fem minutter. Smak til med sitronsaft og evt litt salt.

Bland sausen med kjøttet, men pass på at det ikke koker. Pynt med pisket krem og mandler. Server retten med ris og loff.

Har du lyst på noe annet med svinekjøtt finner du flere hundre oppskrifter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen