Ostepai med spinat
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Benytt paiform på 26 cm i diameter. Stekes i stekeovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter til forsteking av skallet og ved 200 grader i ca. 40 minutter til steking av hele paien.
Smuldre smør og mel til en kornete konsistens, eller bland det raskt i foodprocessor. Ha i vann og bland alt sammen. La deigen hvile. Forstek bunnen.
Fres spinat og løk i stekepanne i smør og ha dette i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell eggeblandingen over spinaten. Legg på oliven og finklippete tomater. Dryss over revet ost. Stek paien og server den lunken med en god salat til.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av TINE Kjøkken
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
