Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 31 Desember 2005 - 02:00

    Nyttårsmenyen 2005

    Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt nytt år!
    31. desember 2005
  • 26 Desember 2005 - 02:00

    Juletapas

    Juletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. I dag får du derfor tips til en rekke mindre retter som også kan deles med nære venner og familie.
    26. desember 2005
  • 25 Desember 2005 - 02:00

    Kalkun

    Kalkun er vårt forslag til første juledagsmeny. Her får du ved selvsyn tips til hvordan kalkunen kanskje kan tilberedes hjemme hos deg selv. Dessert hører selvsagt med. I dag synes vi det er tiramisu som passer som avslutning på et hyggelig måltid.
    25. desember 2005
  • 22 Desember 2005 - 02:00

    Dagens rett for hele julen 2005

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Riktig nok ikke som middager som står oppvarmingsklare i kjøleskapet, men like fullt til glede for deg som står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
    22. desember 2005
  • 20 Desember 2005 - 16:27

    Slik lager du lutefisk

    Denne gangen er det en skjelvende delikatesse, lutefisken, som Ole Martin Alfsen tar for seg i disse videoene.
    20. desember 2005
  • 19 Desember 2005 - 15:44

    Slik blir julekalkunen perfekt

    Saftig kalkun til den store høytidsfesten er ingen kunst når du følger Ole Martin Alfsens flotte videoer.
    19. desember 2005
  • 19 Desember 2005 - 02:00

    Julesylte

    Minst én gang i julen bør du unne deg julesylte. Men, det finnes mange varierte serveringsmuligheter av denne klassiske julematen. Ikke nødvendigvis lompe med sennep, men som her hvor vi dekker tallerkenen med en fargerik palett av grønnsaker.
    19. desember 2005
  • 15 Desember 2005 - 12:10

    Nytt liv for nøttene

    Om du ikke bytter ut julaftens faste dessert, passer de 13 dessertene fra Provence inn når som helst ellers i jula.
    15. desember 2005
  • 15 Desember 2005 - 12:09

    Dette drikker du til julens frukter

    I Provence nytes de 13 dessertene helst med en lokal hetvin, kalt Carthagène, som lages av røde druer som får gjære en viss tid for så å tilsettes nøytral sprit for deretter å modnes i flere år i eikefat.
    15. desember 2005
  • 15 Desember 2005 - 12:08

    Julens 13 desserter

    Disse 13 dessertene fra Provence passer inn når som helst i jula.
    15. desember 2005
  • 14 Desember 2005 - 02:00

    Svinefilet med basilikum og pinjenøtter

    Vi går i dag for en litt omstendelig rett av svin, men at det smaker godt - det lover vi deg. Og siden vi satser på et godt måltid, serverer vi også en spennende rødvin fra det sydlige Frankrike. Litt kostbar - men også deilig.
    14. desember 2005
  • 08 Desember 2005 - 14:50

    Dette drikker du til feit ribbe

    Både øl og akevitt er selskrevne til ribbe, men også vin kan nytes dersom man heller foretrekker dette.
    08. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Dette er Juletorsken

    Velger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Aperitif gir deg spennende juleoppskrifter på torsk og selvfølgelig servert med drikkefølge til.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Laks og ørret

    Velger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Aperitif gir deg spennende juleoppskrifter på laks og ørret, og selvfølgelig servert med drikkefølge til.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Julepålegg

    Syltelabber, lammerull, julepostei og sylte hører til på julebordet. Apéritif sikrer deg oppskriftene.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Riskrem og julegrøt

    Ingen jul uten riskrem, vil mange si. Vel, det finnes jo alternativer, så som julegrøt og rømmegrøt. Vi gir deg her oppskrifter til dem alle.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Julekaker og juledesserter

    For den som elsker søte saker er julen kanskje en av årets høydepunkter. Her finner du oppskrifter som må tilfredsstille den mest kresne når det gjelder kaker og desserter. Men vi anbefaler deg også å ta en titt på de tradisjonelle julekakene. Du finner e
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Drinker til jul og nyttårsfesten

    En drink i ny og ne i løpet av julehøytiden vil sikkert mange sette pris på. Men hva skal du servere? Nedenfor finner du en rekke tips til smakfulle kandidater til julens drikkevarer. Mye bakgrunnsstoff om drinker og råvarer, samt hvordan selve miksingen
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Juleøl i maten

    Juleølet er ikke bare godt drikke og leskende for tørste struper. Det er også en flott ingrediens i maten. Apéritifs Kokebok presenterer et rikt utvalg av retter der ølet setter en ekstra spiss.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Likør, hetviner, gløgg og annet godt juledrikke

    Det er mye godt man kan fylle glassene med i juletiden. Hva med å servere noen nye hetviner, likører eller en god gløgg til dine nærmeste?
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Kaffe

    Kaffe er en viktig drikk, og ikke minst i julehøytiden. Det er ikke så mye som skal til for å forbedre smaken på den kaffen du selv brygger hjemme. Og klarer du det, vil dine venner, familie og nærmeste glede seg stort når de kommer på besøk. Vi gir deg h
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Cognac - tester og artikler

    Vi elsker cognac og annet brunt brennevin her til lands, og her finner du de beste testene og artiklene og de edle dråper.
    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Whisky - tester og artikler

    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:02

    Sigarer - tester og artikler

    01. desember 2005
  • 01 Desember 2005 - 02:00

    Ribbe

    I dag er det ribbe som står på menyen for de fleste av oss. Vi regner med at du allerede har bestemt deg for hva du skal servere, men dersom det er akkurat ribbe som skal på bordet finner du fremgangsmåten hos oss - på video. God Jul!
    01. desember 2005