Nordmenn spiser helst skalldyr om sommeren til tross for at de smaker best om høsten. Apéritif har derfor funnet fram til en hvitvin som har alle egenskapene til en skalldyrvin uten at den koster 150 kroner eller mer som er prisen hvis du skal ha en klass
Ukens røde er et solid røverkjøp fra lengst sør i Italia laget av en lokal drue som etter flere års studier er idømt farskapet til californiernes egen zinfandel. Den passer dessuten til så vel mandagsgryta som fredagsbiffen. 290999.
En moderne portugiser til en utrolig gunstig pris er ukens gavepakke til deg som har lyst på noe skikkelig smaksrikt rødt i glasset. Og som er utmerket følge til høstens viltmiddager, eller for den saks skyld til pepperbiffen. 220999.
Det er ingen grunn til å avfeie blended whiskys. Apéritifs panel fant to superwhiskyer i hver sin ende av prisskalaen etter å ha smakt seg gjennom i alt 30 produkter. De skotske faller ikke uventet best i smak.
Ukens rødvin er en nykomling på det stadig voksende boksemarkedet. Selv om emballasjedesignet er Hermès-inspirert maritimt, egner vinen seg definitivt også for mer landfaste nytelser.150999.
Det er dommen etter at Apéritif har testet 40 røde viner i halvflasker. Bare 12 ble funnet verdig til mer enn tre stjerner. Men vi fant likevel fem meget gode kjøp. Selvfølgelig forteller våre proffe smakere hva du kan spise til.
Denne uken er det ikke en vin vi har valgt ut for deg, men en cognac av XO-kvalitet og det til under fire hundrelapper. Den har att på til norske aner og er såkalt Fine Champagne hvilket innebærer en blanding basert utelukket på de to meste ettertraktede
Apéritifs smakere har funnet frem til en rekke gode rødvinskjøp, og det i alle prisklasser, som egner seg til høstens smaksrike kjøttretter. Her får du tips om de beste kjøpene og ikke minst hva du kan spise til.
Ukens vin er en chilensk smaksbombe som vi vet passer de norske ganer godt. Du har sikkert smakt den før, men nå er den kommet i ny og bedre årgang. Og den er i salg i de fleste polbutikker. 020999.
Australierne slurver ikke med sine shirazdruer viser denne testen hvor ikke mindre enn 27 av i alt 34 viner får tre stjerner eller mer. Apéritifs profesjonelle smakere gir deg de beste kjøpene og selvfølgelig hva du skal spise til hver enkelt vin.
Toscana gir alltid positive vibrasjoner, i hvert fall hvis du har tilbrakt noen ferieuker i denne delen av Italia. Ukens vin er toscansk, en moderne vin som har det du trenger til mimrefesten eller om du bare liker smaken av toscansk vin. 240899.
I Apéritifs test av i alt 39 chabliser finner du viner fra alle stilarter. Enten du liker de sjø- eller fatpregede chablisene.Testpanelet har plukket ut de gode kjøpene for deg og hva som passer å spise til.
Franske vintradisjoner har det felles med humor at de er ikke til å spøke med. Det opplevde baron Patrick de Ladoucette da han lanserte Albert Pic 1er, en blanding av de 10 beste premier cru vinmarkene i Chablis.
Hvor finner du rimelige rødviner tettpakket med krydder, solmoden og tørket frukt som samtidig er friske, nydelige til så vel mat som å nytes alene? I Sør-Italia selvsagt. Og bare der. Ukens vin koster ikke mer enn 74 kroner. 110899
Selv om sommerferien for de fleste nå har tatt slutt og hverdagen trenger seg brutalt på, er det fortsatt sommer. Og hva er vel ikke mer oppløftende enn et glass forfriskende hvitvin, særlig hvis du har et spann med nykokte reker på lur. Ukens vin er en s
I Apéritifs test av 30 hvitviner i halvflasker gikk førsteprisen til de med høy omløpshastighet; viner som skårer på stor friskhet. Kjekt å ha på lur i kjøleskapet hvis du trenger litt hvitt til forretten, tilbringer en kveld alene, eller etter å ha satt
Som trøst for de som tilbringer de siste julidagene i landets fuktigere dalstrøk og dermed ikke føler seg fristet av hvitvin og piknikmåltider har vi plukket ut et røverkjøp av en rødvin. Og den kan du kose deg med så vel til maten som uten, både nå i som
Når vi kårer sommerens favorittvin og velger en hvit, er det også med et lønnlig håp om at sommeren skal bli virkelig god med mange, lange og varme kvelder. Da passer nemlig denne vinen perfekt, enten du nyter den som den er eller til mat. 230699.
Det kom inn nesten 400 svar til Apéritifs sommerkonkurranse der premien var tre champagnekjølere med ditto tilbehør. Snaue 40 riktige svar tyder på at mange hadde pløyd Apéritifs sider på jakt etter riktig løsning. Sjekk om du vant.
Denne uken anbefales du en rødvin fra en lite og ukjent del av Toscana. En smaksrik vin til vellaget grillmat som dessuten er et av de beste kjøpene fra denne delen av Italia. Men slå til i dag, for i juli går prisen opp noen kroner. 160699.
Nå har du sjansen til å sikre deg en flott champagnekjøler fra Bollinger. Men ikke bare det, i kjøleren ligger det også en flaske av edleste slag. Svar på spørsmålene i Apéritifs sommerkonkurranse, og kjøleren og flasken kan være din i løpet av fjorten da
Denne uke har vi valgt en moderne tysk hvitvin som går utmerket til rekene enten de nytes med majo & loff eller med noe mer raffinement. Det er kanskje ikke vinen du serverer som aperitiff til en som synes all vin er "sur". 090699.