Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Mai 2006 - 11:52

    27. juni i Oslo - Sommerens beste fisk- og skalldyrsretter

    Har du lyst til å lære å lage sjømat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker? Hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge? Da skal du lese videre og melde deg på kokekurs.
    24. Mai 2006
  • 24 Mai 2006 - 02:01

    Fyrig spanjol

    Ukens vin er en spanjol med mye mer karakter enn du vanligvis får for en drøy hundrelapp. Dessuten er den super til grillmaten.
    24. Mai 2006
  • 23 Mai 2006 - 09:00

    4 400 000 000 kopper kaffe i år

    Hver dag drikker 2,8 millioner nordmenn om lag 12 millioner kopper kaffe. Det gir et norsk kaffeforbruk på nesten 4,4 milliarder kopper i 2006.
    23. Mai 2006
  • 19 Mai 2006 - 10:41

    12. juni i Oslo - De klassiske hvite druesortene med Toralf Bølgen

    Sommeren står for døren, med lette gevanter, lange dager og god mat og godt drikke. Bli med oss når Toralf Bølgen, en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker, tar oss med inn i hvitvinenes fantastiske verden.
    19. Mai 2006
  • 18 Mai 2006 - 13:12

    Det nye Europa

    De beste vinprodusentene i Øst-Europa ønsker å bli kjent som det nye Europa. Før det er allment akseptert må mye bevises og mange fordommer drepes. Hvor store er sjansene for å nå målet og hvor langt unna er det?
    18. Mai 2006
  • 16 Mai 2006 - 10:53

    Luksus på tilbud

    Selv om en femhundrelapp ikke er en ubetydelig investering for en flaske vin, er de to luksuschampagnene fra Lanson tilnærmete røverkjøp etter prisnedsettelsen.
    16. Mai 2006
  • 16 Mai 2006 - 02:02

    Voksenbrus til jordbærene

    På nasjonaldagen er vin med bobler til jordbærene nærmest obligatorisk for de voksne. Men vinen behøver ikke være søt.
    16. Mai 2006
  • 12 Mai 2006 - 17:43

    Verdens sterkeste brennevin

    I hard konkurranse med nærmere 10 000 vin- og brennevinsmerker, er Smirnoff kåret til verdens sterkeste merkevare.
    12. Mai 2006
  • 10 Mai 2006 - 02:01

    Tid for rosé

    De første vårtegnene vekker atter lysten på rosé, en av de mest fleksible vintypene som finnes. Forutsatt at den er så god som ukens to viner.
    10. Mai 2006
  • 05 Mai 2006 - 09:00

    Det tradisjonsrike klosterølet

    Belgierne er kjent for sitt gode øl, og det var de geistlige som gikk i spissen for bryggingen. Munkene brygget sitt klosterøl. Blant Belgias mange hundre ølsorter finner vi Leffe, et klosterøl med 850 års tradisjon.
    05. Mai 2006
  • 05 Mai 2006 - 02:01

    Slik lager du drinken Appel-Sin

    Store deler av landet kan se frem i mot en varm helg. Vi satser selvsagt på at meteorologene har rett og serverer en ultrafrisk sommerdrink!
    05. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 22:40

    15. mai i Oslo - Unik champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Uttrykket champagne blir misbrukt i nær sagt alle sammenhenger. For kun champagne er champagne, og det skal godt gjøres for annen musserende å smaksmessig konkurrere mot "den ekte vare". Bli med når Toralf Bølgen tar oss med inn i champagnens spennende ve
    04. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 20:24

    Nyhetene på polet mai 2006

    Selv om det er rosévinene som er i fokus, er mange potensielle vår- og sommerfavoritter også blant de andre mainyhetene. Hele 54 viner er satt under smakslupen.
    04. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 20:23

    Nyhetene på polet mai 2006 - hvitvin

    Selv om det er rosévinene som er i fokus, er mange potensielle vår- og sommerfavoritter også blant de andre mainyhetene. Blir noen av de følgende 14 hvitviner din favoritt?
    04. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 20:22

    Nyhetene på polet mai 2006 - rosévin

    Selv om det er rosévinene som er i fokus, er mange potensielle vår- og sommerfavoritter også blant de andre mainyhetene. Nedenfor finner du de 16 deilige rosévinene for sommeren.
    04. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 20:21

    Nyhetene på polet mai 2006 - rødvin

    Selv om det er rosévinene som er i fokus, er mange potensielle vår- og sommerfavoritter også blant de andre mainyhetene. Her følger de 24 nye rødvinene.
    04. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 16:00

    24. mai i Oslo - Kokkekurs med forsommerens godbiter

    Øyvind Hjelle er vår guide gjennom et spennende kokkekurs med forsommerens smakefulle spesialiteter slik som artiskokker, skate, kamchatkakrabbe og alle slags søte fristelser. Meld deg på dette spennende kokkekurset.
    04. Mai 2006
  • 03 Mai 2006 - 02:01

    Perfekte matviner

    Valpolicella og dens avskygninger er perfekte matviner og ukens viner er blant de beste.
    03. Mai 2006
  • 28 April 2006 - 12:18

    Denne drinken har fått navnet sitt etter den legendarisk britiske statsministeren Churchill

    Kommende mandag er det 1. mai. Derfor serverer vi deg en drink i solidaritetens ånd. Det er på Internasjonalen Bar i arbeiderbevegelsens høyborg, nemlig Folketeaterbygningen på Youngstorget i Oslo, du får smakt både denne og mange andre lekre drinker.
    28. april 2006
  • 28 April 2006 - 00:28

    Fra åker til øl

    Den som brygger sitt øl i henhold til «Renhetsloven av 1516», har i utgangspunktet ikke så mange ingredienser å ta av.
    28. april 2006
  • 26 April 2006 - 02:00

    Sikkert vårtegn

    Den hvite Bonnet i ny årgang forteller at våren er her. Nå har den også fått følge av sine røde bror som heller ikke skuffer.
    26. april 2006
  • 25 April 2006 - 17:40

    8. mai i Oslo - Unik vinmesse med australsk vin

    Gå ikke glipp av denne utrolige vinmessen der du får smake det beste av hva Australia har å tilby av viner. Flere enn 25 utstillere, Masterclass og flere hundre viner er hva du kan oppleve denne dagen.
    25. april 2006
  • 19 April 2006 - 02:01

    Rimelig kremvin

    Fra å være en kilde for noen av det mest ettertraktete og dermed dyreste spanske vinene, har Ribera del Duero tilpasset seg et bredere publikum uten at det går utover kvaliteten.
    19. april 2006
  • 12 April 2006 - 02:01

    Røverkjøp til påskekosen

    Enten du tilbringer påsken hjemme eller på hytta vil du ha stor glede av ukens vin.
    12. april 2006
  • 10 April 2006 - 14:00

    4. mai i Bergen - Fantastisk mangfold fra Skottlands Speyside

    Bli med oss når Alisdair Cameron tar oss med inn i 180 års historie og presenterer seks elegante whiskyer fra Macallan.
    10. april 2006