Hvis du er så heldig å ha egne kirsebær som du ikke helt vet hva du skal bruke til, ikke nøl. Du blir positivt overrasket over hvor godt de gjør seg i denne kaken.
Solbær er noe mange har et elske-hate-forhold til. Og er du blant de første, vil denne kaken garantert falle i smak. Er du blant de siste, er solbær pakket inn i kakedeig en fin måte å innta disse superbærene på.
Tidenes kanskje tidligste bærsesong kom litt overrumplende på mange, og hvis du ikke rakk ut i skogen før de tørket inn, er det ingen grunn til å fortvile. Denne kakedrømmen kan fint oppfylles med kjøpebær eller om du fortsatt har bær i fryseren fra ifjor
Det tar ikke mange minuttene i en blender når du har fryste blåbær, banan og avocado. for hånden. Og denne oppskriften kan tilpasses etter hva du har på kjøkkenet.
Har du kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. Det hele topper du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha for hånden.
I denne oppskriften er det tre kaker i en. Om du ikke vil lage en trio som på bildet, kan du velge å lage tre store kaker, eller gå for din favorittsjokolade.
Mange synes det er vanskelig å finne en dessert som absolutt alle kan spise. Denne tilfredsstiller alle, så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Ingredienslisten kan skremme vannet av noen og enhver, men holder du hodet kaldt, er den faktisk lett å komme gjennom. Og du blir altså rikelig belønnet, for smaken er himmelsk.