Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 November 2009 - 01:00

    Spansk grytestek

    Overrask med en smakfull grytestek på søndag.
    08. november 2009
  • 31 Oktober 2009 - 01:00

    Skremmende kyllingspøkelser til halloween

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert.
    31. oktober 2009
  • 22 Oktober 2009 - 13:36

    Smått og godt til øl

    Mesterkokk og restaurantkonge Trond Moi fra Bølgen & Moi-kjeden, har utviklet noen lettlagete og svært velsmakende retter. Selvsagt med tilhørende drikkeforslag. Og det må jo bli øl, men glem pilsneren denne gangen!
    22. oktober 2009
  • 21 Oktober 2009 - 12:25

    Fisk til folket

    På Møvik kai på Sotra, en halvtimes kjøring vestover fra Bergen sentrum, finner vi Kokken Arthur, med Fjetland til etternavn. Her har han ambisjoner om å bidra aktivt til å forbedre mattilbudet utenfor storbyene - og til og med konkurrere med dem.
    21. oktober 2009
  • 17 Oktober 2009 - 01:00

    Fiskefilet med eplesider

    Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten, fersk fisk og epler, på eplets store festdag. 
    17. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 01:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, og etter en lang arbeidsuke har du fortjent denne lekre viltmiddagen med reinsdyr.
    16. oktober 2009
  • 15 Oktober 2009 - 01:00

    Ovnsbakte kyllingfileter med sennep og tomat

    Sunne måltider trenger ikke på noen måte å ikke smake godt, bare prøv denne lekre retten.
    15. oktober 2009
  • 14 Oktober 2009 - 01:00

    Lammekoteletter med hvitløkspotetpuré

    Lag et helnorsk festmåltid midt i uken med herlige lammekoteletter.
    14. oktober 2009
  • 13 Oktober 2009 - 14:30

    Verdens beste spiskammers

    Finnmark har et av verdens beste spiskammerser, og herfra hentes elementene til menyen på Ongajoksetra, et paradis langt utenfor allfarvei, med Espen og Line Ottem som vertskap.
    13. oktober 2009
  • 11 Oktober 2009 - 01:00

    Sprøstekt lammeside fra Vest-Telemark

    Her får du en knasende sprø søndagsmiddag til glede for hele familien.
    11. oktober 2009
  • 28 September 2009 - 01:00

    Kyllingkebab inspirert av Indonesia

    Denne retten er lett å lage og manges favoritt.
    28. september 2009
  • 21 September 2009 - 15:00

    Hurra for eplene

    Norske epler må nytes nå, enten som de er eller i tilberedt form. Som en avveksling til eplekaken, og siden det ikke er sunt med for mye kaker, lar vi eplene gjøre jobben som tilbehør til kveldskosen.
    21. september 2009
  • 11 September 2009 - 01:00

    Baconbiff med hasselbackpoteter og choronsaus

    Endelig er fredagen her, og hva er vel bedre enn å diske opp med et skikkelig festmåltid?
    11. september 2009
  • 08 September 2009 - 01:00

    Reke- og nuddelwok

    Det er ikke rart at wok har blitt så populært med sine herlige smaker og rask tilberedning.
    08. september 2009
  • 06 September 2009 - 01:00

    Innbakt lammefilet

    Dette er en skikkelig festrett som ikke bare ser fantastisk ut, men som heller ikke er vanskelig å lage.
    06. september 2009
  • 05 September 2009 - 01:00

    Purregratinert steinbit

    Vi har noen av verdens beste kokker her til lands og når det gjelder fiskeretter er oppfinnsomheten stor - slik som i dagens rett.
    05. september 2009
  • 02 September 2009 - 01:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    02. september 2009
  • 25 August 2009 - 01:00

    I dag blir det en belgisk rett til middag

    Lag en skikkelig porsjon med denne belgiske spesialiteten i dag.
    25. august 2009
  • 24 August 2009 - 01:00

    Kyllingpizza

    Prøv denne lynraske og nydelige kyllingpizzaen som er en perfekt start på en travel uke.
    24. august 2009
  • 20 August 2009 - 01:00

    Pølsefest

    Med gode pølser i huset kan du lage en real festmiddag midt i uken, bare se alle de gode oppskriftene.
    20. august 2009
  • 19 August 2009 - 01:00

    Kylling- og aspargespai i langpanne

    Denne retten er en herlig hverdagsrett, og restene kan du gjerne pakke ned i matpakken dagen etter.
    19. august 2009
  • 18 August 2009 - 01:00

    Slik lager du krabbesalat med koriander

    Med et fullt skjell av nyrenset fersk krabbe, er denne tirsdagens middag laget på et blunk.
    18. august 2009
  • 13 August 2009 - 01:00

    Texmexspyd

    Denne retten er perfekt for travle dager og passer for hele familien.
    13. august 2009
  • 06 August 2009 - 08:01

    Størst av alle

    Thomas Keller debuterte som oppvasker på mammas spisested, droppet kokkeskolen, floppet med sitt første restaurantprosjekt i New York, og hadde ikke nok kredittverdighet til å kjøpe sitt drømmelokale. Likevel er han den perfekte representant for den ameri
    06. august 2009
  • 23 Juni 2009 - 01:00

    Sett sammen med velsmakende meny til Sankthansfesten

    På denne sommerens festdag er det klart at du må servere det beste av norske råvarer, og her får du en rekke gode oppskrifter. God Sankthans.
    23. juni 2009