Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Juli 2007 - 02:00

    Grillet chilimarinert steinbit

    Hot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
    17. juli 2007
  • 07 Juli 2007 - 02:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    07. juli 2007
  • 06 Juli 2007 - 11:00

    Ferietid

    Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel få servert nye artikler flere ganger i uka. Vi gjør også oppmerksom på at Dagens rett på e-post har tatt pause frem til 6. august.
    06. juli 2007
  • 29 Juni 2007 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet! Kylling-kjøttdeig er nemlig en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    29. juni 2007
  • 27 Juni 2007 - 02:00

    Skinkebiff med provencegrønnsaker

    Det er ikke for ingenting at vi sier at noe er svinaktig godt - i dag har skinkebiffen fått fransk følge!
    27. juni 2007
  • 24 Juni 2007 - 02:00

    Innbakt lammefilet

    Dette er en skikkelig festrett som ikke bare ser fantastisk ut, men som faktisk ikke er så vanskelig å lage!
    24. juni 2007
  • 22 Juni 2007 - 02:00

    Svinefilet med chili

    Fyr opp grillen og lag en herlig svinefilet med en hot vri!
    22. juni 2007
  • 20 Juni 2007 - 16:04

    Fjorden Baby!

    Pakk en stor kurv med en eller flere av rettene du finner oppskrifter på her.
    20. juni 2007
  • 19 Juni 2007 - 02:00

    Sommerlig fisk med rabarbra

    Sprell levende, sølvblank og utrolig velsmakende - makrellen hører helt klart sommeren til!
    19. juni 2007
  • 16 Juni 2007 - 02:00

    Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat

    Kritthvit og utrolig smakfull, det er ikke rart kveita regnes for en av våre aller beste matfisker - prøv denne herlige retten.
    16. juni 2007
  • 15 Juni 2007 - 10:01

    Søte røde året rundt

    Ved hjelp av en enkel men genial metode sørger Svein og Irene Grimsby for at du kan servere - eller serveres - virkelig sommersøte og sommerfriske jordbær i den kaldeste årstiden.
    15. juni 2007
  • 13 Juni 2007 - 02:00

    Grillspyd med laks

    Fisk er fabelaktig på grillen, og laks er intet unntak - prøv denne spennende retten.
    13. juni 2007
  • 10 Juni 2007 - 02:00

    Kveite og rekespyd

    Grilling er moro, og her kommer en ny spenstig grillrett - denne gangen med sjøens delikate råvarer som tema.
    10. juni 2007
  • 07 Juni 2007 - 02:00

    Honningmarinert skinkebiff

    I dag er det biff av svin som skal godgjøres på grillrista. Litt marinade må til, og da trenger vi passende vin - som i dag kommer fra Italia og Spania.
    07. juni 2007
  • 04 Juni 2007 - 18:10

    Matkulturpris til Pascale Baudonnel

    Årets vinner blir kalt "smakskrigeren" og takket være en uredd fransk kvinne kan norske ystetradisjoner leve videre, skriver juryen.
    04. juni 2007
  • 02 Juni 2007 - 02:00

    Nå arbeider NM-juryen

    Det kom inn drøssevis med flotte oppskrifter til NM for amatørkokk. Nå arbeider juryen med å finne frem til finalistene.
    02. juni 2007
  • 25 Mai 2007 - 02:00

    Argentinsk grillet entrecôte

    Gratulerer med dagen! Det er Argentinas nasjonaldag og vi feirer med en saftig kjøttrett.
    25. Mai 2007
  • 24 Mai 2007 - 02:00

    Grillspyd med nakkekotelett og ananas

    Tennene løper i vann bare ved tanken på denne saftige og smakfulle retten.
    24. Mai 2007
  • 21 Mai 2007 - 02:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    21. Mai 2007
  • 20 Mai 2007 - 02:00

    Kyllingfilet med eksotisk saus

    Herlig, saftig og utrolig lett å jobbe med - prøv denne herlige nye oppskriften på kyllingfilet!
    20. Mai 2007
  • 19 Mai 2007 - 02:00

    Laks helt nuts

    At noe så elegant og smakfullt kan være så enkelt - slik har du neppe smakt laks før!
    19. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 11:30

    Slapp av på 17. mai

    La årets 17. mai-fest bli en uformell sammenkomst med noe smågodt å bite i, akkompagnert av viner tilpasset så vel anledning som matfølge og budsjett.
    16. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 02:00

    Kjøttboller til tapas

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2007
  • 13 Mai 2007 - 02:00

    Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsinsaus

    Saftig og smakfullt hvitt kjøtt er en vinner på middagsbordet, så også denne søndagen!
    13. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 16:07

    Jordbær til frokost den 17

    På nasjonaldagen får så vel voksne som barn lov til å spise det beste de vet fra tidlig morgen til sen kveld. Hva med å starte dagen på gresk vis med jordbær og yoghurt fulgt av alkoholsvak musserende vin.
    10. Mai 2007