02 Desember 2009 - 19:13
Mat - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
02. desember 2009
-
02 Desember 2009 - 02:00
Skinkebiff med rødkål
Denne lynraske hverdagsretten gir deg en skikkelig forsmak på julas ribbefest, bare mye raskere.02. desember 2009 -
01 Desember 2009 - 02:02
Test av juleøl og annet godt øl
Juleølet hører selvsagt julen til. Imidlertid er det lov til å nyte alle de andre gode ølsortene vi har tilgang på. Nå har du også et bredt utvalg i forskjellige alkoholfrie juleøl å velge mellom, og kvaliteten er faktisk langt bedre enn ventet.01. desember 2009 -
30 November 2009 - 18:00
7. desember i Oslo - Vinterens beste rødviner med Bølgen
Lær mer om rødvin og smak noen av vinterens beste viner fra berømte vinområder sammen med en av Norges fremste vinkjennere.30. november 2009 -
30 November 2009 - 16:00
Sjekker trygdemisbruk i restaurantbransjen
Nå er NAV i gang med å undersøke trygdemisbruk i restaurantbransjen i Fredrikstad.30. november 2009 -
30 November 2009 - 11:03
Stiansen anklager Hellstrøm
Bent Stiansen mener oppførselen til kollega Eyvind Hellstrøm i TV-programmet «Hellstrøm rydder opp» ødelegger rekrutteringen til yrket. Hellstrøm avviser kritikken.30. november 2009 -
30 November 2009 - 02:00
Vossakorv med rotgrønnsaker
Butikkhyllene har begynt å fylle seg opp med julespesialiteter, og med vossakorven kan du lage enkle og herlige middagsretter.30. november 2009 -
26 November 2009 - 11:30
30. november i Oslo - Smak Riojas beste viner
Bli med på en smakfull kveld der du får lære mer om et av Spanias beste vinområder og får smake flere årganger av noen av Riojas aller beste viner.26. november 2009 -
26 November 2009 - 02:00
Kalkun-trio
I dag gir vi deg ikke én, men tre herlige oppskrifter med kalkun til kveldens store festmiddag.26. november 2009 -
25 November 2009 - 16:25
18. januar i Oslo- Whisk(e)y around the world
Bli med når en av landets fremste whiskyeksperter presenterer whiskyer fra hele verden.25. november 2009 -
25 November 2009 - 16:00
11. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.25. november 2009 -
25 November 2009 - 09:01
4. - 6. mars i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs
I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.25. november 2009 -
25 November 2009 - 02:00
Risotto med spekeskinke og laks
En delikat blanding av norske råvarer og italiensk mattradisjon - det kan ikke bli bedre.25. november 2009 -
24 November 2009 - 18:00
Serverer kongeparet i Sør-Afrika
Harald Berger er prosjektleder for mat og servering under Kongeparets besøk i Sør-Afrika 24. - 27. november.24. november 2009 -
24 November 2009 - 14:00
Norske kamskjell mot beinmargskreft
EEF tok med The Flying Culinary Circus til London og sponset et veldedighetsarrangement med norske kamskjell.24. november 2009 -
24 November 2009 - 12:18
Tidenes beste smaking fra Italia (HORECA)
Januar 2011 blir historisk når 56 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow.24. november 2009 -
24 November 2009 - 02:00
Min fineste fiskesuppe
Lag en rykende varm og farlig fristende suppe til middag i dag.24. november 2009 -
23 November 2009 - 02:00
Pannekaker med linser og bacon
Det er ingen grunn til å bare servere pannekaker i helgene. Lag denne fristende retten med grove pannekaker, og du har en flott hverdagsmiddag.23. november 2009 -
21 November 2009 - 02:00
Kveite med hollandaise
Denne helgen blir det et skikkelig festmåltid i det vi serverer deilig kveite med nydelig tilbehør.21. november 2009 -
20 November 2009 - 19:33
15. februar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.20. november 2009 -
20 November 2009 - 17:00
Kommunikasjonsheder til EFF i Italia
Den norske smaksopplevelsen, EFFs langsiktige utdanningsprosjekt for tørrfisk og laks i Italia, ble nylig tildelt den prestisjefylte italienske Assorel-prisen for god kommunikasjon 2009.20. november 2009 -
19 November 2009 - 02:00
Mandag + dårlig tid = denne retten
Denne middagsretten er klar på 15 minutter, og så er den en super måte å bruke opp ris fra helgen.19. november 2009 -
17 November 2009 - 19:00
22. april i Oslo - Kjøttskole på Kulinarisk Akademi
Det er klart det blir fest når vi lager de lekreste kjøttretter sammen med Norges beste kokker på dette spennende kokkekurset.17. november 2009 -
17 November 2009 - 14:00
Tar betalt hvis gjesten ikke kommer
Det koster å la bordet stå tomt på Theatercaféen.17. november 2009 -
16 November 2009 - 02:00
Mexikansk safrankalkun
Deilige gryteretter trenger ikke ta lang tid å lage, og i dag har vi funnet frem en fantastisk meksikansk fristelse.16. november 2009