Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Mars 2009 - 21:55

    Skal finne smaken av Norge

    Mesterkokken Erling Stenersen Sundal skal sammen med Sigurd Sollien finne lokale matspesialiteter i TV-serien Smaken av Norge.
    05. mars 2009
  • 04 Mars 2009 - 22:45

    29. april i Oslo - Sushi-kurs med Norges beste kokker

    Bli med på et kokkekurs du sent vil glemme i det vi lager de lekreste asiatiske retter sammen med toppkokker.
    04. mars 2009
  • 03 Mars 2009 - 12:30

    24. mars i Oslo - Vinsmaking i Bob Dylans ånd

    En av Marches beste vinmakere er en ekte Dylan-fan, og flere av vinene hans er dedikert den store sangeren. Møt Antonio Terni og smak hans spennende viner.
    03. mars 2009
  • 03 Mars 2009 - 01:00

    Scampiwok med chili

    Wok er en flott måte å lage raske og smakfulle middagsretter på. I dag er det kongereker som havner i panna.
    03. mars 2009
  • 02 Mars 2009 - 18:50

    23. mars i Oslo - Smak Portugal på sitt aller beste

    Gå ikke glipp av denne spesielle smakingen av flere hundre viner fra det spennende vinlandet Portugal.
    02. mars 2009
  • 27 Februar 2009 - 09:00

    Dramatisk nedgang

    I fjor høst startet bare 75 elever på VK1 ved Ladejarlen, noe som er færre enn noen gang.
    27. februar 2009
  • 24 Februar 2009 - 09:17

    Fisken som forandret verden

    Ingen fisk, og muligens ingen matråvare, har betydd så mye for så mange som torsken.
    24. februar 2009
  • 23 Februar 2009 - 18:08

    Tema: Skrei

    Fersk torsk, og det må være skrei, lever og rogn er nå i fiskedisken. Vi gir deg en hel seksjon med artikler og skreioppskrifter. Og ikke minst får du konkrete drikkeforslag til samtlige. è Her finner du hele seksjonen
    23. februar 2009
  • 22 Februar 2009 - 01:00

    Festmat av rester - en nasjonaldag verdig

    Har du rester og ben etter spekemat, må du for all del ikke kaste det. Lag heller den herligste ertesuppe på dem.
    22. februar 2009
  • 20 Februar 2009 - 01:00

    Entrecôte med spinat

    Skjem bort deg selv med en saftig og mør entrecôte med fristende tilbehør denne fredagen.
    20. februar 2009
  • 17 Februar 2009 - 10:55

    16. mars i Oslo - Eksklusiv og unik Bordeaux-smaking

    Opplev noen av vinverdens mest mytiske og elegante viner i flere årganger, i det vi inviterer til en eksklusiv smaking av det beste Bordeaux har å by på. 
    17. februar 2009
  • 16 Februar 2009 - 17:00

    Skeie forsvarer dykkere

    Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie vil ha bedre sikkerhet for kamskjelldykkerne.
    16. februar 2009
  • 16 Februar 2009 - 12:30

    15. april i Oslo - Lag sushi og asiatiske spesialiteter med Norges beste kokker

    Bli med på et kokkekurs du sent vil glemme i det vi lager de lekreste asiatiske retter sammen med toppkokker.
    16. februar 2009
  • 16 Februar 2009 - 01:00

    Thaistekt kylling med nudelsalat

    Eksotiske retter kan være både smakfulle og enkle å lage. Prøv denne oppskriften.
    16. februar 2009
  • 14 Februar 2009 - 01:00

    Lettlaget kjærlighetsmat

    Overrask med en treretter på Valentinsdagen. Med champagne i glasset blir det ekstra stas.
    14. februar 2009
  • 13 Februar 2009 - 14:59

    Satser på husmannskost

    Calle Fegth og Credo i Trondheim starter med fransk husmannskost på hverdager.
    13. februar 2009
  • 13 Februar 2009 - 01:00

    Fristende ukeslutt

    Endelig er en lang arbeidsuke nesten over, og da har man lov til å kose seg litt ekstra. I dag er det fisk og skalldyr som står på menyen.
    13. februar 2009
  • 12 Februar 2009 - 01:01

    Lettlaget kjærlighetsmat

    Overrask med en treretter på Valentinsdagen. Med champagne i glasset blir det ekstra stas.
    12. februar 2009
  • 12 Februar 2009 - 01:00

    Bruschetta med kylling

    Kylling er en favoritt for mange, og du kan lage de herligste retter av det sunne hvite kjøttet slik som denne italienske oppskriften.
    12. februar 2009
  • 11 Februar 2009 - 12:35

    11. mars i Oslo - Spanias beste viner

    Bli med på en helt spesiell smaking av flere hundre viner fra et av verdens ledende vinland, Spania.
    11. februar 2009
  • 11 Februar 2009 - 01:00

    Pasta med skinke og pesto

    Raske, lettlagde retter er deilige på travle dager, og når de er så velsmakende som denne oppskriften er de vel verdt å prøve.
    11. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 14:30

    5. mars i Oslo - Stjernemiddag med en vinlegende

    Bli med på en eksklusiv femretters middag med vinlegenden Miguel Torres på Michelin-restauranten Le Canard.
    10. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 12:25

    9. mars i Oslo - Bourbonfats innvirkning på Single Malt whisky

    Bli med Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile, på denne spennende smakingen av fatets innvirkning på whisky.
    10. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 01:00

    Laksepanne med vårløk

    Fristende fiskeretter kan være både enkle og raske å lage, slik som dagens deilige oppskrift med laks.
    10. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 13:00

    Vil fremme norsk mat

    Geir Skeie og andre norske kokker ber partiledere engasjere seg mer for å fremme norsk matproduksjon.
    09. februar 2009