Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 Oktober 2009 - 15:30

    Verdens beste spiskammers

    Finnmark har et av verdens beste spiskammerser, og herfra hentes elementene til menyen på Ongajoksetra, et paradis langt utenfor allfarvei, med Espen og Line Ottem som vertskap.
    13. oktober 2009
  • 11 Oktober 2009 - 02:00

    Sprøstekt lammeside fra Vest-Telemark

    Her får du en knasende sprø søndagsmiddag til glede for hele familien.
    11. oktober 2009
  • 09 Oktober 2009 - 20:00

    Rom for matnyttig forskning

    Smaker maten likt om den serveres i et japansk interiør eller i en chesterfieldsalong?
    09. oktober 2009
  • 09 Oktober 2009 - 08:30

    19. - 21. november i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs (ekstrakurs)

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    09. oktober 2009
  • 09 Oktober 2009 - 02:00

    Eggende meny

    Gratulerer med dagen - i dag feires Verdens eggdag i 55 land over hele verden, og vi har satt opp en deilig treretters meny for deg.
    09. oktober 2009
  • 07 Oktober 2009 - 17:00

    Hotellgjester får atletservering

    Olympiatoppen sørger for det daglige brød i frokostsalen hos landets største hotellkjede.
    07. oktober 2009
  • 07 Oktober 2009 - 14:00

    Gull til Økologiske Norgården

    Økologiske Norgården vant gull i Pentawards - den mest prestisjefylte internasjonale konkurransen for pakningsdesign.
    07. oktober 2009
  • 06 Oktober 2009 - 17:15

    26. oktober i Oslo - Smak 11 utsøkte cognacer

    Bli med på en enestående smaking av cognacer, hvor den eldste er hele 70 år gammel.
    06. oktober 2009
  • 06 Oktober 2009 - 14:00

    Folk elsker matfestivaler

    Nær en million nordmenn har besøkt rundt 50 store og små matfestivaler i år.
    06. oktober 2009
  • 06 Oktober 2009 - 02:00

    Ceviche club med kveite

    Prøv deg på en skikkelig superoppskrift med gudefisken signert Erling Stenersen Sundal.
    06. oktober 2009
  • 05 Oktober 2009 - 10:40

    Innlandsfisk miljømerkes

    Sik og ørret fra norske fjellvann kan snart stemples som miljøvennlige av Debio.
    05. oktober 2009
  • 01 Oktober 2009 - 19:00

    Kulinarisk med ungdomsvri

    Ungt Entreprenørskap Finnmarks spennende matprosjekt "Kultur for mat - Kultur for marked" i videregående skoler i Finnmark er i gang i Vardø.
    01. oktober 2009
  • 01 Oktober 2009 - 02:00

    Pølsesandwich i høyden

    Saftige pølser blir et skikkelig festmåltid midt i høstferien med denne retten.
    01. oktober 2009
  • 29 September 2009 - 20:15

    19. oktober i Oslo - Enestående Chianti-smaking

    Toscana er verdensberømt for sine fantastiske viner. Bli med og lær mer om området og smak viner fra en av Chiantis eldste vingårder og Mona Lisas fødested.
    29. september 2009
  • 29 September 2009 - 02:00

    Risotto med reker

    En av de mest kjente italienske rettene er også superenkel å lage og utrolig god på smak.
    29. september 2009
  • 28 September 2009 - 02:00

    Kyllingkebab

    Hvorfor ikke la barna få lov til å lage maten selv nå i høstferien? Denne retten er lett å lage og manges favoritt.
    28. september 2009
  • 27 September 2009 - 02:00

    Surret lammesadel

    Gjør stas på det norske lammekjøttet denne helgen med et skikkelig festmåltid til hele familien.
    27. september 2009
  • 23 September 2009 - 02:00

    Fårikål til den store festen

    Vi tjuvstarer på morgendagens festdag, for fårikål blir bare enda bedre av å stå over natten. Her finner du også en rask hverdagsrett og videoforklaring.
    23. september 2009
  • 21 September 2009 - 16:00

    Hurra for eplene

    Norske epler må nytes nå, enten som de er eller i tilberedt form. Som en avveksling til eplekaken, og siden det ikke er sunt med for mye kaker, lar vi eplene gjøre jobben som tilbehør til kveldskosen.
    21. september 2009
  • 20 September 2009 - 02:00

    Kyllingfilet med ovnsbakte rotgrønnsaker

    La kyllingen få følge av høstens beste grønnsaker i denne herlige søndagsretten.
    20. september 2009
  • 14 September 2009 - 02:00

    Bakte rotgrønnsaker med fetaost og hvitløk

    Denne retten passer seg selv mens du følger innspurten til dagens spennende valgsendinger.
    14. september 2009
  • 11 September 2009 - 02:00

    Baconbiff med hasselbackpoteter og choronsaus

    Endelig er fredagen her, og hva er vel bedre enn å diske opp med et skikkelig festmåltid?
    11. september 2009
  • 10 September 2009 - 02:00

    Du behøver ikke ligge i trening for å klare birkebeinerpizza

    Lag en norsk versjon av den tradisjonelle pizzaen til middag i dag, bare se denne spennende oppskriften.
    10. september 2009
  • 09 September 2009 - 13:00

    50.000 kroner venter på deg

    Norges Bondelag lyser ut et kokkestipend på 50.000 kroner som skal nyttes i et nært samarbeid med bønder og lokalmatprodusenter.
    09. september 2009
  • 08 September 2009 - 02:00

    Reke- og nuddelwok

    Det er ikke rart at wok har blitt så populært med sine herlige smaker og rask tilberedning.
    08. september 2009