Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 Februar 2007 - 10:00

    Ny bibel 12. mars

    En ny utgave av Sveriges ledende restaurantbibel, White Guide, lanseres 12. mars.
    23. februar 2007
  • 23 Februar 2007 - 02:00

    Fylt kyllingfilet

    Et skikkelig gourmetmåltid avslutter denne arbeidsuken - ikke bare er den velsmakende, den er også enkel å lage!
    23. februar 2007
  • 22 Februar 2007 - 17:00

    Rødt gull fra Røst

    Grekerne er kresne må vite, så det er ingen lett oppgave øyboerne i høga nord har når de skal frembringe det beste som skaffes kan.
    22. februar 2007
  • 20 Februar 2007 - 15:10

    Smak flere hundre spanske viner

    Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan oppleve det beste av hva et av verdens viktigste vinland har å tilby!
    20. februar 2007
  • 14 Februar 2007 - 16:23

    Presisjonskjøkkenet

    Inntil for få år siden var desserter noe restaurantene overlot til lærlinger, forteller kokk og konditor Sverre Sætre, og det til tross for at det søte kjøkkenet er langt mer avhengig av nøyaktighet enn det salte for å bli vellykket. Her får du oppskrifte
    14. februar 2007
  • 14 Februar 2007 - 02:00

    Valentines-meny

    I dag er det selveste Valentines Day og vi serverer et knippe utsøkte oppskrifter til det forelskede paret.
    14. februar 2007
  • 12 Februar 2007 - 17:05

    Årets høydepunkt

    Fersk torsk, og det må være skrei, lever og rogn er nå endelig kommet i fiskedisken. Pass på å nyte dette himmelske måltidet mens kvaliteten er på topp. Her får du forslag til drikkefølge i flere prisklasser.
    12. februar 2007
  • 11 Februar 2007 - 02:00

    Roastbiff

    Klassisk, velsmakende og en fantastisk opplevelse lover vi deg når du serverer roastbiff denne søndagen.
    11. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 16:57

    20. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

    Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
    07. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 11:10

    Italiensk eleganse fra Castello di Monsanto (venteliste)

    Bli med og smak ti fabelaktige viner, deriblant Chianti Classico tilbake til 1977!
    07. februar 2007
  • 05 Februar 2007 - 17:12

    19. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

    Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
    05. februar 2007
  • 31 Januar 2007 - 13:47

    Cateringkongen

    På Nordstrand i Oslo ligger det et matmekka hvor privatkunder kan kjøpe såvel delikatesser som å få med kokken hjem. Se de herlige oppskriftene og les mer her.
    31. januar 2007
  • 31 Januar 2007 - 02:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    31. januar 2007
  • 30 Januar 2007 - 12:51

    Gordon Ramsay med 10 Michelin-stjerner

    Gordon Ramsay, kjent fra TV-serien Hell's Kitchen på TV3, har fått enda flere Michelin-stjerner knyttet til navnet sitt.
    30. januar 2007
  • 29 Januar 2007 - 17:25

    12. februar i Oslo - Fabelaktige Valpolicella

    Bli med på en utrolig smaking av hele ni fantastiske viner fra en av Venetos aller beste produsenter!
    29. januar 2007
  • 24 Januar 2007 - 13:50

    14. februar i Oslo - Champagnemiddag med Ruinart på Valentines Day

    Sensuell og forførende - bli med på en enestående middag med champagne fra verdens eldste champagnehus til alle rettene.
    24. januar 2007
  • 24 Januar 2007 - 02:00

    Kyllingfilet i balsamicosaus

    I dag gir vi deg en rett proppfull av smak. Med en herlig vin i glasset er duket for en liten hverdagsfest midt i uken.
    24. januar 2007
  • 07 Januar 2007 - 02:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er en ypperlig avslutning på den første uken i det nye året. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen optimal!
    07. januar 2007
  • 06 Januar 2007 - 12:00

    8. februar i Oslo - Kokkekurs - Fisk og skalldyr II

    Bli med Norges aller beste kokker i et unikt kokkekurs på Gastronomisk Institutt med noen våre aller beste råvarer - fisk og skalldyr!
    06. januar 2007
  • 06 Januar 2007 - 09:00

    31. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Det nye året kommer med gode nye forsetter - unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    06. januar 2007
  • 05 Januar 2007 - 11:30

    6. februar i Oslo - Eksklusiv smaking med Dirk van der Niepoort

    Bli med og smak seks viner og fire portviner i verdensklasse fra en av Dourodalens fremste produsenter.
    05. januar 2007
  • 04 Januar 2007 - 14:39

    Null Hull

    Forskjellen på ekte sveitsisk gruyère og franske kopier er at førstnevnte ikke har hull. Sveitserne fikk for fem år siden den lenge etterlengtete AOC-betegnelsen for denne svært så ettertraktete osten.
    04. januar 2007
  • 02 Januar 2007 - 12:00

    22. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Det første arrangementet med Toralf Bølgen ble fulltegnet på kort tid, og vi har gleden av å kunne tilby et nytt kurs med en av landets ledende vinpersonligheter.
    02. januar 2007
  • 02 Januar 2007 - 09:58

    Mørt og magert kjøtt er i tiden

    Renskåret svinekjøtt er lyst kjøtt. Og det er saftig, mørt og magert. Videre er det svært raskt å tilberede og tar lett smak fra krydder. Det er godt egnet i wok, så vel som i supper og salater, i gryteretter og sammen med pasta. Hele 20 oppskrifter med d
    02. januar 2007
  • 31 Desember 2006 - 02:00

    Nyttårsmenyen 2006

    Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt Nytt År!
    31. desember 2006