Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 April 2007 - 12:30

    Spennende fra Klostergarden

    I følge Gastronomisk Institutt er det godt lammekjøtt på gang fra Klostergarden.
    10. april 2007
  • 10 April 2007 - 10:00

    Høring om smilefjes

    Mattilsynet har sendt ut et utkast til høring. Det handler om et avgrenset pilotprosjekt om smilefjes.
    10. april 2007
  • 07 April 2007 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    07. april 2007
  • 04 April 2007 - 12:30

    11 fabelaktige viner fra Veneto (fulltegnet - venteliste)

    Velkjente Masi stiller opp med det beste de har laget siden 1985, deriblant fem årganger av den lagringsdyktige Campofiorin.
    04. april 2007
  • 30 Mars 2007 - 15:10

    16. april i Oslo - Enestående smaking av maltwhisky fra alle Skottlands øyer

    Bli med og oppdag den fantastiske variasjonen du finner i whisky fra de forskjellige øyene - alt presentert av Keeper of the Quaich, Chris Maile.
    30. mars 2007
  • 28 Mars 2007 - 11:30

    Apéritifs store påskemeny 2007

    Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!
    28. mars 2007
  • 27 Mars 2007 - 16:00

    Verdenstopper til Tromsø

    Eivind Hellstrøm er med når 115 av verdens beste kokker kommer til Tromsø i midten av april.
    27. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 10:00

    Kritisk til norsk sushi

    Sushirestaurant på Oslo-vis er ikke nødvendigvis skikkelige greier. Det mener den japanske ambassaden.
    23. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 02:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå midt i uken.
    21. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 02:00

    Uer fylt med kremost

    Hvit, fast i fisken og med en fabelaktig smak. Med denne herlige oppskriften kan du selv finne ut hvorfor uer er svært manges favorittfisk.
    20. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 02:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull avslutning på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    16. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 02:00

    Lam i nudler

    Vi har noen av verdens aller beste råvarer her i Norge, og lam er definitivt en av dem - prøv denne herlige retten.
    15. mars 2007
  • 13 Mars 2007 - 15:00

    Godt og "dårlig" nytt for RealFood

    Det er gode og "dårlige" nyheter for RealFood-konseptet. Heldigvis går de gode utenpå de dårlige.
    13. mars 2007
  • 13 Mars 2007 - 10:20

    26. mars i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    13. mars 2007
  • 11 Mars 2007 - 02:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv - nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    11. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 17:30

    22. mars i Oslo - Unik smaking av ekte norsk cognac

    Bli med og møt en ekte norsk cognac-mester - Antoine Braastad - i det vi smaker deres fantastiske cognacer og den nydelige Pineau de Charentes.
    09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 12:00

    21. mars i Oslo - Smak flere hundre viner fra Australia

    Vi nordmenn elsker viner fra Australia! Bli med du også på dette spesielle arrangementet der du får oppleve det beste av hva dette spennende landet har å by på.
    09. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 18:10

    14. mars i Oslo - Kokkekurs - Lam og andre påskespesialiteter

    Bli med på et unikt kokkekurs med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt der vi lager de mest utsøkte retter!
    07. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 02:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    07. mars 2007
  • 06 Mars 2007 - 18:41

    Fransk touch på Scandic

    Bakerikjeden United Bakeries blir Scandics nye brødleverandør. Nå kan hotellgjestene få gourmetbakst både til frokost og lunsj.
    06. mars 2007
  • 05 Mars 2007 - 02:00

    Baconring

    Lett, smakfullt og raskt å lage - en bedre start på uken enn dette kunne vi knapt ha bedt om!
    05. mars 2007
  • 04 Mars 2007 - 02:00

    Ungarsk kyllingfilet

    Det er den spesielle sausen som gir søndagens middag et østeuropeisk preg - prøv du også!
    04. mars 2007
  • 01 Mars 2007 - 19:17

    Sandwich med kjærlighet

    Selv om det er den engelske hertugen av Sandwich som har gitt navn til tradisjonen, finnes det i USA så mange variasjoner over temaet at de fleste amerikanere betrakter sandwich som sin egen oppfinnelse.
    01. mars 2007
  • 27 Februar 2007 - 16:50

    Smak Grand Cru Chablis fra 2005

    Vær blant de første i verden til å smake Grand Cru-vinene fra den fantastiske 2005-årgangen i Chablis.
    27. februar 2007
  • 25 Februar 2007 - 02:00

    Koteletter med wokgrønnsaker

    Saftige, smaksrike koteletter er hva vi serverer deg denne søndagen, selvfølgelig med en herlig rødvin ved siden av.
    25. februar 2007