Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Mai 2007 - 15:31

    Lettvint og godt den 17.

    Hvis du gjør de fleste forberedelsene dagen i forveien, slipper du å stå på kjøkkenet på nasjonaldagen.
    10. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 12:55

    Sommerens festmeny - kokkekurs (venteliste)

    Lær å lage de deiligste sommerretter sammen med noen av landets beste kokker.
    10. Mai 2007
  • 09 Mai 2007 - 20:41

    Sommerens beste fisk- og skalldyrretter (venteliste)

    Lær å lage de beste sjømatretter sammen med noen av landets beste kokker.
    09. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 18:54

    Smak Chablis på sitt aller beste (venteliste)

    Bli med og smak de herligste Chablis'er i flere årganger og møt mannen bak et av de fremste husene i Chablis.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 15:56

    Norsk skinke i duell

    Vi lar de norske skinkene prøve seg mot sine berømte frender fra kontinentet. Til dette serveres et annet landbruksprodukt vi i hvert fall ikke kan konkurrere med, nemlig vin.
    08. Mai 2007
  • 08 Mai 2007 - 10:25

    Nå kan alle abonnere på Apéritif

    Nytt nummer av Apéritif er nå tilgjengelig for alle. 8 innholdsrike numre og én spesialutgave med alle årets tester levert elektronisk. Last ned gratisutgave for evaluering.
    08. Mai 2007
  • 07 Mai 2007 - 17:40

    De herligste årgangschampagner med Toralf Bølgen

    Kun champagne er champagne - bli med når Toralf Bølgen tar oss med inn i årgangschampagnens spennende verden.
    07. Mai 2007
  • 07 Mai 2007 - 17:21

    Bergens største hemmelighet

    La deg ikke lure av det italienske navnet Ti Piace. Denne spekeskinken som er Bergens - og Norges - best bevarte hemmelighet er laget i sin helhet på Landås. Og er et bevis på at det går an også her til lands.
    07. Mai 2007
  • 06 Mai 2007 - 02:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    06. Mai 2007
  • 04 Mai 2007 - 14:01

    Årets største party (venteliste)

    Vinsmaking, god mat, showteater, DJ og mye mer - bli med på en utrolig opplevelse.
    04. Mai 2007
  • 02 Mai 2007 - 16:52

    Lanserer Matvegen

    En undersøkelse blant tyskere viser at 7 av 10 mener lokal mat og matkultur er viktig for valg av feriemål. Derfor lanseres Matvegen.
    02. Mai 2007
  • 02 Mai 2007 - 15:51

    Inspeksjon i Bergen

    Tolv steder fikk karakteren Mindre tilfredsstillende da Mattilsynet i Bergen hadde kontroll nylig. Mange av stedene er pizzeriaer.
    02. Mai 2007
  • 26 April 2007 - 15:03

    Maltwhisky i maten

    Maltwhisky kan nytes på mange måter. Det beviser kokken Ole Martin Alfsen her - med to spennende matoppskrifter - en suppe og en dessert.
    26. april 2007
  • 24 April 2007 - 12:00

    Begrepsforvirring

    I går skrev vi om økologisk kongeøsterssopp. Men hva er egentlig økologisk?
    24. april 2007
  • 24 April 2007 - 11:28

    Livets vann til blåskjellene

    Når blåskjellene får en smak av whisky, dropper vi vin i glasset, til fordel for whisky eller øl.
    24. april 2007
  • 23 April 2007 - 16:33

    Vær obs på allergikere

    Bjørkepollensesongen er i gang. Det er faktisk noe horeca-bransjen bør merke seg.
    23. april 2007
  • 23 April 2007 - 13:27

    En sopp for konger

    Ellen Nyhus sa opp en fast og sikker jobb. Hun ville levere kongeøsterssopp til restauranter og matvarekjeder. Nå har det endelig løsnet.
    23. april 2007
  • 20 April 2007 - 02:00

    H.C. Andersens smørbrød

    Det er ikke uten grunn danskene er berømte for sine smørbrød - bare prøv dette!
    20. april 2007
  • 19 April 2007 - 12:00

    22. april i Oslo - Smak hele 350 viner

    Ja, du leste riktig - så mange viner får du servert. I tillegg kan du, mens du smaker, snakke med produsenten bak vinen.
    19. april 2007
  • 18 April 2007 - 10:22

    3. mai i Oslo - Kokkekurs - Vårens herligste spesialiteter

    Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt !
    18. april 2007
  • 17 April 2007 - 14:40

    30. april i Oslo - Smak noen av verdens beste hvitviner

    Vi lover deg en utrolig opplevelse i det vi får besøk fra en av Alsace's aller beste produsenter - Domaine Weinbach.
    17. april 2007
  • 16 April 2007 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig - men utmerket - Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    16. april 2007
  • 13 April 2007 - 18:10

    Eksklusiv champagnemiddag på Cornelius

    Bli med oss ut i havgapet utenfor Bergen og opplev en utsøkt femretters meny med elegante champagner fra Laurent-Perrier.
    13. april 2007
  • 13 April 2007 - 13:37

    Eksklusiv champagnemiddag på Dyna Fyr (venteliste)

    Bli med oss ut i Oslofjorden og opplev en utsøkt femretters meny med elegante champagner fra Laurent-Perrier.
    13. april 2007
  • 10 April 2007 - 16:00

    Superfrukt det neste

    Funksjonell mat og økologisk dyrket mat er i skuddet. Nå jobber forskere med superfrukt.
    10. april 2007