Risgrøt

Fremgangsmåte
Kok grynene i vann i ca. 10 minutter. Spe med melk, og kok videre til grøten er passe tykk.
Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.
Ha gjerne en vaniljestang som du splitter i to i grøten også.
Tips: Kok opp grøten etter anvisning på pakken, men så snart melken har kokt opp tar du gryten av platen og setter den inn i stekeovnen på 80 grader med lokk over. La den passe seg selv og den kan godt stå i 1 - 2 timer til den er ferdig.
Mange lekre desserter finner du her
Flere gode juledesserter finner du her
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Lucia-feiring med lussekatter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Få ukens kake som nyhetsbrev
Drikke som passer til denne oppskriften
-
PortugalVolum: 0.500 Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
79 POENG
-
87 POENG
-