Dagens rett

Schnitzel med spinatrisotto

Hvorfor ikke servere schnitzlene med en italiensk vri i dag, for risotto er mye enklere å lage enn det mange tror.

Det er nok mange som går glipp av noen fantastiske måltider fordi de tror at risotto er vanskelig å lage. For selv om det tar litt tid er det faktisk svært enkelt.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Schnitzel med spinatrisotto

Fremgangsmåte

Skyll spinaten og damp den i vann til den faller sammen (trengs ikke ved bruk av frossen spinat).

Press ut vannet og kjør den til en puré i en food processor eller med en stavmikser.

Finhakk rødløk og hvitløk. Fres det i en gryte med olje til løken er myk. Ha i risottorisen.

Hell 1 dl buljong/kraft i gryten. Kok opp og rør til risen har absorbert væsken.

Forsett på samme måte med 1 dl buljong/kraft av gangen til risen er myk og kremete. Bland inn spinat, basilikum og parmesan mot slutten.

Ha gjerne i litt smør helt til slutt og smak til med  salt og pepper.

Krydre schnitzlene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1-2 minutt på hver side.

Server schnitzlene med risottoen ved siden av.

Her finner du flere gode oppskrifter med risotto

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)Dagens rett

Forsiden akkurat nå

Til toppen