Tournedos for to

Hva med en ordentlig og smaksrik biff på fredagskvelden? Denne kan stekes og deles på to, alternativt dobles til fire personer. Dessuten er et par franske godbiter av det røde slaget hva vi anbefaler for dine rødvinsglass.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tournedos for to

Antall porsjoner

2

Ingredienser

350 g
tournedos (midtstykke på indrefileten i helt stykke)
1 ts
0.5 ts
(4 porsjoner)
150 g
frisk sopp , kantarell, sjampinjong eller evt. 1 boks hermetisk sopp
0.25 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Gni inn fileten med salt og pepper. Brun den rundt det hele og legg den over i et ildfast fat. La den ettersteke i stekeovnen på 125° C i ca. 15-20 minutter, avhengig av hvor rosa man ønsker kjøttet. Serveres med sopp- og fløtesaus og hvitløkspoteter.

Sopp- og fløtesaus:
Del soppen i skiver. Brun smør i en panne og fres soppen til den er har fått en fin og gyllen farge. Dryss over salt og pepper. Hell over kraft og fløte og kok opp. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den tykner lett. Smak til med soyasaus.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen