Denne retten er woket eller stekt i panne. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. perfekt alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne retten er woket eller stekt i panne. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. perfekt alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Kylling, avocado og pasta slår bare ikke feil. Prøv denne herlige pastasalaten.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Denne sausen er fantastisk til grillmat! Bruk enten grillet paprika fra glass, eller grill dine egne. Velg farge på paprikaen etter hvilken farge du vil ha på sausen.
Mens kyllinglårene godgjør seg i stekeovnen, lager du risottoen og sausen..
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Denne suppen gjør seg godt som forrett. Masse deilig smak som skjerper appetitten.
Appelsinsaus passer utmerket til en rekke retter. Blant annet til svinefilet. Enkelt og raskt å lage. Her er oppskriften du trenger.
Denne kyllingretten passer til både barn og vokse. Soltørkede tomater og revet parmesan skal du ha på toppen.
Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.
En skikkelig munnfull med loff og skinke som du kan lage til lunsj, middag eller kvelds.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Denne kombinasjonen fra grillen blir garantert suksess.
Denne svenske klassikeren trenger gode kjøttfulle reker, og det har vi god tilgang på her til lands. Enten ferske eller fryste.
Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Andebryst er kjempegodt, forutsett at det blir stekt med omhu og på riktig måte.
Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lang og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.