Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Juli 2017 - 14:27

    Bli med når Toralf Bølgen lærer deg alt om vin til julematen

    Hvilken vin bør du servere til ribba? Blir pinnekjøttet bedre med vin til? Kan du drikke vin eller kanskje champagne til rakefisken? Toralf Bølgen gir deg tipsene om hvilke viner som virkelig kan løfte opplevelsen av den tradisjonsrike og flotte julematen
    05. juli 2017
  • 30 Juni 2017 - 14:22

    Lær å lage autentisk tikka masala

    Nå kan også du bli en mester med den kanskje aller mest populære retten fra det indiske kjøkken - nemlig tikka masala.
    30. juni 2017
  • 29 Juni 2017 - 11:14

    Spis godt i Barcelona utenfor turistløypa

    Barcelona er populær som aldri før, og i fjor slo byen alle rekorder med over åtte millioner turister. Det skaper et voldsomt press på denne unike byen og selvsagt grobunn for turistfeller. Men heldigvis finnes det mange steder som ligger godt under turis
    29. juni 2017
  • 06 Juni 2017 - 12:43

    test

    06. juni 2017
  • 01 Juni 2017 - 22:05

    Topp amarone-produsent kommer og du kan få smake kremen

    La deg fortrylle av 10 viner fra herlige Veneto når Stefano Accordini viser frem sine flotte viner, deriblant hele fem amaroner i årganger tilbake til 2004.
    01. juni 2017
  • 01 Juni 2017 - 13:52

    Har gjort kaffebrenning til en kunstart

    Med Langøra Kaffebrenneri er Stjørdal definitivt satt på verdenskartet. I det tjue kvadratmeter store stabburet på Hjelseng Gård brennes det kaffe det går gjetord om langt utenfor sågar Europas grenser.
    01. juni 2017
  • 18 Mai 2017 - 07:00

    Lær om håndverksøl med en av Norges beste bryggere

    Bli med når Evan Lewis, gründer og brygger i Ægir, viser frem øl i verdensklasse fra fagre Flåm.
    18. Mai 2017
  • 08 Mai 2017 - 14:27

    Slik bruker du farger for å løfte fram maten

    Fargene du bruker på dekketøy, duker og servietter kan faktisk påvirke hvordan måltidet smaker. Her får du vite hvordan.
    08. Mai 2017
  • 27 April 2017 - 13:00

    En slik bløtkake kan ingen motstå

    Det er fest i vente, langhelg og kanskje ekstra mye selskapelighet. En bløtkake er alltid kronen på verket og denne oppskriften er ekstra god.
    27. april 2017
  • 23 April 2017 - 13:05

    Denne maten har fått en Michelin-stjerne

    Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene
    23. april 2017
  • 22 April 2017 - 21:44

    Her setter de virkelig pris på gatematen

    I Singapore er gatematen – hawker food - en sentral del av matkulturen. Og få andre land har så stort engasjement for sin matkultur som nettopp Singapore. Men her som alle andre steder er denne kulturen under sterkt press.
    22. april 2017
  • 20 April 2017 - 13:00

    Dette kan fort bli din eplekakefavoritt

    Har du overvintrete epler etter ferien, fungerer de utmerket i denne superraske eplekaken, nærmere bestemt en smuldrepai.
    20. april 2017
  • 30 Mars 2017 - 13:00

    Disse er farlig gode

    Snart er det påske og ukens kake er først og fremst tiltenkt de minste, men det denne kombinasjonen av sprø kjeks, sjokolade og marshmallows kan ingen si nei til.
    30. mars 2017
  • 20 Mars 2017 - 15:44

    Derfor er hele verden hekta på koreansk mat

    Bibimbap og en av dens faste ingredienser, kimchi, er spydspissen for koreansk mat, godt hjulpet av kjendiser på evig sunnhetsjakt og fermenteringsfantaster. Men retten med 500 års tradisjoner er så mye mer enn supersunn. Møt en av dens fremste ambassadør
    20. mars 2017
  • 16 Mars 2017 - 13:00

    Kake med smak av whisky er ikke så skummelt som det høres ut som

    Denne nydelige dessertkaken med smak av whisky er nok mest for de voksne, også rent smaksmessig. Men du må absolutt ikke være whiskyelsker for å like denne kaken.
    16. mars 2017
  • 09 Mars 2017 - 13:00

    Denne ostekaken kommer til å falle i smak

    Amerikanerne kan ostekaker. Ukens oppskrift er en skikkelig lekkerbisken med svisker marinert i rom eller portvin.
    09. mars 2017
  • 02 Mars 2017 - 13:00

    Slik lager du dessertfavoritten tiramisu

    Tiramisu er italiensk og betyr trekk meg opp. Det er da også en oppkvikkende sak, full av sukker og kruttsterk kaffe som den er.
    02. mars 2017
  • 28 Februar 2017 - 16:09

    Lær å velge riktig vin til ost

    En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal kombinere ost og vin på beste måte.
    28. februar 2017
  • 27 Februar 2017 - 11:00

    Insektene er endelig tilbake på menyen

    Insekter har vært en del av det meksikanske matbordet siden lenge før den spanske erobringen. I de siste årene har denne mangfoldige proteinkilden fått en helt ny anerkjennelse, først og fremst på gourmetrestaurantenes menyer.
    27. februar 2017
  • 27 Februar 2017 - 05:28

    Enestående smaking av vin fra Australia

    Bli med på en fabelaktig vinsmaking hvor du kan oppleve flere hundre viner fra noen av de mest interessante vinprodusentene i Australia.
    27. februar 2017
  • 23 Februar 2017 - 13:00

    Prøv en superrask sjokoladekake

    Hastverk behøver slett ikke være lastverk. Det er ukens superraske sjokoladekake et godt bevis på. Her er oppskriften.
    23. februar 2017
  • 20 Februar 2017 - 20:59

    Lær om ølets hemmeligheter av Norges fremste ølekspert.

    Nå har du muligheten til å lære mye du ikke visste om øl og ølets historie. Gled deg til en interessant og omfattende smaking med Norges første ølsommelier.
    20. februar 2017
  • 09 Februar 2017 - 13:00

    Det er en grunn til at alle bestemødre bakte kringle

    Det er lite som lukter så hjemmekoselig som fersk gjærbakst. Og få bakverk som er så gode som kringle. Her gir vi deg oppskriften på trønderrose - den er så absolutt intet unntak.
    09. februar 2017
  • 03 Februar 2017 - 11:52

    Blir snøkrabben det nye store?

    Mens prisen på kongekrabbe har skutt i været, går snøkrabben for halvparten. Men det kan fort endre seg når kresne kokker oppdager dens kvaliteter.
    03. februar 2017
  • 20 Januar 2017 - 11:18

    Her kan du lese chiliens historie

    Første gang chili nevnes i historien er i forbindelse med en 8000 år gammel grav i Peru. Gammelt nytt, med andre ord.
    20. januar 2017