På et pol nær deg finnes det noen vinperler som ikke bare gir velsmak, men også er en glimrende måte å bli kjent med en nesten glemt fase av vinhistorien.
Så mye lekker burgundvin til så gode priser skal du lete verden rundt etter. Sannsynligvis finner du det bare nå - og på spesialpolene Vika og Valkendorf.
Kjøtt, potetmos og ketchup får konkurranse av to engelske favoritter i vinterferiemenyen. Akkurat passe utfordrende for smaksløkene at barna vil smatte høylytt - og de voksne med.
Donatella Cinelli Colombini har arvet mye av moren Francesca Colombinis sterke personlighet og engasjement, slik tradisjonen har vært i familien i mange generasjoner. Et engasjement som strekker seg langt utover vinkjelleren.
Da Bruno Paillard introduserte sine revolusjonære ideer i konservative Champagne, var det nok mange som ristet på hodet. Det er det ingen som gjør lenger. Mer enn 20 år med suksess har ikke fått ham til å slakke på kravene.