Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Juni 2006 - 02:01

    Sørafrikaner i særklasse

    En gammel kjenning som til tross for sterk konkurranse står knallsterkt ut fra mengden. Og er intet mindre enn et røverkjøp - som er blitt to.
    28. juni 2006
  • 21 Juni 2006 - 02:01

    Superkjøp til sommerfesten

    Ukens viner er perfekt for store sommerfester som den forstående St. Hans-aften. Mye vin til lav pris er imidlertid alltid velkomment - og den behøver ikke være i boks.
    21. juni 2006
  • 19 Juni 2006 - 14:06

    Robert vant EM for vinkelnere

    Etter fire år som Norges beste vinkelner var oslogutten Robert Lie endelig klar for europamestertittelen. Da er VM i 2007 neste.
    19. juni 2006
  • 19 Juni 2006 - 13:18

    Sensasjonelle Robert

    Etter fire år som Norges beste vinkelner var oslogutten Robert Lie endelig klar for europamestertittelen. Da er VM i 2007 neste.
    19. juni 2006
  • 14 Juni 2006 - 02:01

    Ny chablisstjerne

    Lysten på god chablis øker i takt med temperaturene. Ukens viner er signert en ny og lovende stjerne på chablis-himmelen.
    14. juni 2006
  • 13 Juni 2006 - 15:16

    Rød tysker til fotballen

    Denne tyske rødvinen konkurrerer både med annen drikke til grillmaten som til TV-snacksen.
    13. juni 2006
  • 11 Juni 2006 - 09:00

    El Bulli gjør det igjen

    Etter å ha vært borte fra topplassering noen år er El Bulli i Nord-Spania atter en gang kåret til verdens beste restaurant.
    11. juni 2006
  • 31 Mai 2006 - 02:01

    Har du lyst på et hvitt røverkjøp

    Hvitvinssesongen er over oss for fullt og ukens vin har potensial til å bli en av sommerens favoritter.
    31. Mai 2006
  • 24 Mai 2006 - 02:01

    Fyrig spanjol

    Ukens vin er en spanjol med mye mer karakter enn du vanligvis får for en drøy hundrelapp. Dessuten er den super til grillmaten.
    24. Mai 2006
  • 16 Mai 2006 - 10:53

    Luksus på tilbud

    Selv om en femhundrelapp ikke er en ubetydelig investering for en flaske vin, er de to luksuschampagnene fra Lanson tilnærmete røverkjøp etter prisnedsettelsen.
    16. Mai 2006
  • 16 Mai 2006 - 02:02

    Voksenbrus til jordbærene

    På nasjonaldagen er vin med bobler til jordbærene nærmest obligatorisk for de voksne. Men vinen behøver ikke være søt.
    16. Mai 2006
  • 11 Mai 2006 - 20:37

    Klar for finale

    Seks unge servitører er klar for å kjempe om tur til Chablis. Det skjer førstkommende søndag i Oslo.
    11. Mai 2006
  • 10 Mai 2006 - 02:01

    Tid for rosé

    De første vårtegnene vekker atter lysten på rosé, en av de mest fleksible vintypene som finnes. Forutsatt at den er så god som ukens to viner.
    10. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 23:07

    Til å spise opp

    Spegris er riktignok små og søte, men i kjøkkenet er de først og fremst velsmakende. Elisabeth og Arne Monsen sørger gjennom Løiten Gris for at det mest delikate svinekjøttet blir helårsvare.
    04. Mai 2006
  • 03 Mai 2006 - 02:01

    Perfekte matviner

    Valpolicella og dens avskygninger er perfekte matviner og ukens viner er blant de beste.
    03. Mai 2006
  • 28 April 2006 - 00:42

    Monsterfisk i smaksrik forkledning

    Skate eller rokke er ikke bare en av de skumlest utseende fiskene i norske farvann men først og fremst en av de mest undervurderte. Stygg som juling og god som få, og absolutt verd å gjøre en ekstra innsats for.
    28. april 2006
  • 26 April 2006 - 02:00

    Sikkert vårtegn

    Den hvite Bonnet i ny årgang forteller at våren er her. Nå har den også fått følge av sine røde bror som heller ikke skuffer.
    26. april 2006
  • 19 April 2006 - 02:01

    Rimelig kremvin

    Fra å være en kilde for noen av det mest ettertraktete og dermed dyreste spanske vinene, har Ribera del Duero tilpasset seg et bredere publikum uten at det går utover kvaliteten.
    19. april 2006
  • 18 April 2006 - 09:58

    Smakfulle slottsdrømmer

    For Anja og Gerard Côme er det mange kokkekolleger drømmer om blitt virkelighet. De er nemlig vertskap på en kombinert slottsrestaurant og -hotell i et av Frankrikes vakreste landskap. Som gir inspirasjon til kreative vrier på lokale råvarer.
    18. april 2006
  • 12 April 2006 - 02:01

    Røverkjøp til påskekosen

    Enten du tilbringer påsken hjemme eller på hytta vil du ha stor glede av ukens vin.
    12. april 2006
  • 06 April 2006 - 12:23

    Gult er kult med påskeøl

    Årets påskeøl dekker store deler av skalaen for smaksfylde. Med andre ord noe for en hver smak.
    06. april 2006
  • 05 April 2006 - 11:13

    Påfyll til påskekjøkkenet

    Kokebøkene bør ha en like selvfølgelig plass i påskebagasjen som krimen.
    05. april 2006
  • 05 April 2006 - 02:01

    Gode påskebokser

    Påsken blir ikke helt den samme med bare én boks i bagasjen.
    05. april 2006
  • 31 Mars 2006 - 16:27

    Spansk kronprins

    Enrique Dacosta har inntatt den endelige posisjonen som kronprinsen av spansk gastronomi.
    31. mars 2006
  • 31 Mars 2006 - 02:01

    Sjelden gavepakke

    Vi vet at noen vil føle seg provosert av at noe til 5000 kroner kalles en gave, men like fullt er Bache-Gabrielsens Tribute nettopp det.
    31. mars 2006