Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 Juli 2005 - 09:00

    Toscansk superkjøp

    For deg som ikke kan nyte toscansk vin på stedet, gir ukens vin en god trøst.
    20. juli 2005
  • 13 Juli 2005 - 02:01

    Rosa lekkerbisken

    En lekker rosévin laget av en av verdens mest ettertraktete rødvinsdruer konkurrerer ut selv de dyreste hvitvinene i matveien.
    13. juli 2005
  • 11 Juli 2005 - 09:00

    God mat i hver dråpe

    Matskribenten Myrsini Lambrakis mål er å skaffe Kretas kjøkken en posisjon helt i teten av middelhavskjøkkenet. For det er her vi finner den aller sunneste dietten. Den som sørger for et langt liv med god helse. Og som øyas innboere er det beste bevis på.
    11. juli 2005
  • 06 Juli 2005 - 02:01

    Superkjøp i rødt og hvitt

    God billigvin finnes også i flaske. Det er ukens to viner gode eksempler på.
    06. juli 2005
  • 05 Juli 2005 - 09:00

    Fristende sommerlektyre

    Ikke alle orker å lese skjønnlitteratur i sommervarmen. Det er imidlertid mye god lesning i så vel reisebøker som kokebøker.
    05. juli 2005
  • 29 Juni 2005 - 02:01

    Varme for mørke sommerkvelder

    Når skyene truer og kveldene blir mørkere, er det god trøst i en tett og mørk rødvin. Her har du to røverkjøp.
    29. juni 2005
  • 22 Juni 2005 - 02:01

    Shiraz med italiensk aksent

    Ukens viner passer så vel til den forestående St. Hans-feiringen som til enhver annen anledning med god mat i sentrum. Prisreduksjoner juli 2005 er nå tatt med.
    22. juni 2005
  • 21 Juni 2005 - 12:25

    Verdifull arv

    I familiebedriften Weingut Eugen Müller har ønsket om å levere et ultrarent uttrykk for "der Forster riesling" førsteprioritet. Og det til svært gunstige priser.
    21. juni 2005
  • 15 Juni 2005 - 02:01

    Chilensk godbit

    Prøv en flott rød chilener til kveldens utemåltid. Billig er den også.
    15. juni 2005
  • 09 Juni 2005 - 13:30

    Sommerlig rulett

    Kålrulettene i føres sommerens nye kål og asiatiskinspirert krydring. God og lett sesongmat for hele familien.
    09. juni 2005
  • 08 Juni 2005 - 02:01

    Løssluppent til sommerfesten

    Når festen foregår utendørs, er det viktig at vinfølget ikke er for seriøst. Men den behøver slett ikke være i boks av den grunn.
    08. juni 2005
  • 01 Juni 2005 - 09:01

    Chablis for alle

    Å finne en chablis som passer deg eller en spesiell anledning er både vanskelig og enkelt. Her får du en rask rundtur med stigende vanskelighetsgrad.
    01. juni 2005
  • 26 Mai 2005 - 11:03

    Mettende blåskjell

    Et blåskjellmåltid må ikke nødvendigvis nytes sammen med hvitvin. Både rosé- og rødvin smaker himmelsk til.
    26. Mai 2005
  • 25 Mai 2005 - 02:01

    Vellykket ny resept

    Ukens vin har etter flere tiår på det norske markedet fått en sårt tiltrengt reseptfornyelse. Den er nå friskmeldt og betydelig sprekere.
    25. Mai 2005
  • 23 Mai 2005 - 16:50

    Alt for chardonnay

    Mens hele vinverdenens fokus er rødvin, går Danie de Wet den motsatte veien. Og hvis du trodde at ny verden-chardonnay var gått ut på dato, har du ikke smakt hans viner.
    23. Mai 2005
  • 18 Mai 2005 - 02:01

    Perler for sjømaten

    En håndfull hvite røverkjøp serveres denne uken. Da er det bare å kjøpe inn til den store sjømatfesten.
    18. Mai 2005
  • 11 Mai 2005 - 11:24

    Grand Krug

    Krug er et begrep innen champagne og noe alle bør unne seg, én eller flere ganger, om ikke i året, så i alle fall i livet.
    11. Mai 2005
  • 11 Mai 2005 - 02:01

    Rimelige bobler til den store dagen

    Her får du innkjøpstips til nasjonaldagens mest feststemte øyeblikk. Enten du liker den knusktørre eller den mykere stilen.
    11. Mai 2005
  • 10 Mai 2005 - 15:31

    I en egen klasse

    Allesverloren i Swartland skiller seg ut fra den store mengden av sørafrikanske viner, ikke bare gjennom stil men også druevalg.
    10. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 02:01

    Bedre enn noensinne

    Ukens vin er en godbit som finnes i alle polbutikker, og som nå er tilgjengelig i ny, friskere og forbedret utgave.
    04. Mai 2005
  • 03 Mai 2005 - 16:03

    Levende legende

    Vinene til Romano Dal Forno selges til mer enn det dobbelte av hva andre valpolicella- og amaroneprodusenter oppnår. Og det er kamp om hver flaske.
    03. Mai 2005
  • 27 April 2005 - 02:01

    Prisgunstig til sjømaten

    Ukens vin er et fullgodt alternativ til og et bedre kjøp enn de fleste chabliser. Samtidig som det er umulig å avsløre dens identitet.
    27. april 2005
  • 26 April 2005 - 14:51

    Velfortjent løft

    En lang rekke ambisiøse vinprodusenter innen Valpolicella Classico har løftet vinens status betraktelig. Her møter du tre av dem.
    26. april 2005
  • 25 April 2005 - 13:37

    Fisk for fiskevegreren

    Sverdfisk er det nærmeste du kommer kjøtt, og dermed perfekt for familier med fiskevegring. Når du tilbereder denne eksklusive råvaren etter oppskriften blir det saftig og ikke minst vårlig friskt. Selvsagt med drikke til som passer så vel retten som årst
    25. april 2005
  • 19 April 2005 - 11:25

    Behersket eksplosiv

    Enrique Dacosta som ble årets kokk 2001 i Spania lever etter en strengt disiplinert kreativitet og ekstrem grad av perfeksjon i kjøkkenet. Nå er han igjen blitt kåret til årets kokk av Gourmetour og til fremtidens europeiske kokk av det spanske gastronomi
    19. april 2005