Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Desember 2008 - 01:01

    Forsmak på julen

    Disse rødvinene sørger for ekstra stemning rundt bordet. Både før, under og etter jul.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 01:01

    Knallkjøp fra Bordeaux i taxfree-hyllene

    Disse to vinene fra taxfree-hyllene er to perler som er en reise verd.
    11. desember 2008
  • 10 Desember 2008 - 01:01

    Juletorsken er reddet

    Valpolicella er blant torskens beste venner. Og disse utgavene er både gode og svært godt priset.
    10. desember 2008
  • 04 Desember 2008 - 01:01

    Råskinn for kjelleren

    Disse vinene overlever det meste av vin fra det mer kjente naboområdet i vest, og ikke bare vin i samme prisklasse.
    04. desember 2008
  • 03 Desember 2008 - 01:01

    Beste kjøp fra Argentina

    Det er ingen grunn til at argentinsk vin skal oppleve sviktende salg i Norge, for få vinland leverer så god kvalitet i forhold til pris. Her er sju knallkjøp.
    03. desember 2008
  • 02 Desember 2008 - 01:01

    Marsala kan brukes til mer enn sabayonne

    På Sicilias vestkyst produseres en glemt perle av en vin, marsala, som er langt mer enn en enkel og søt vin beregnet på kjøkkenbruk.
    02. desember 2008
  • 27 November 2008 - 01:01

    Perfekt avslutning

    Disse perlene behøver du ikke være slikkmunn for å sette pris på. Dessuten er samtlige på tilbud frem til nyttår.
    27. november 2008
  • 26 November 2008 - 01:01

    Høstgodt til lavpris

    Et for meg godt gammelt bekjentskap som er i bedre form enn før, og nå med følge av en noe mer påkostet versjon. Begge til svært så gunstige priser.
    26. november 2008
  • 20 November 2008 - 01:01

    Hjertevarmere

    Disse vinene er til å få tårer i øynene av. Ikke på grunn av prisen, men på grunn av smaken.
    20. november 2008
  • 19 November 2008 - 09:45

    Ny vin med burgundtouch

    Den beste beaujolais nouveauen i år kommer fra en som har et fast grep lenger nord. Men husk at du må vente til torsdag morgen med å kjøpe den.
    19. november 2008
  • 14 November 2008 - 17:50

    Juryens bedømmelse 2008

    30 norske kokebøker ble meldt inn til Apéritif og Norli sin kåring av Beste norske kokebok 2008. Les hva juryen mente om de fem finalistene.
    14. november 2008
  • 14 November 2008 - 16:45

    Fest med Stiansen

    Årets norske kokebok er Annette og Bent Stiansens bok Stiansen inviterer til fest. En storslått, raus og ikke minst nyttig kokebok med potensial til å bli en klassiker innenfor sjangeren.
    14. november 2008
  • 13 November 2008 - 08:01

    Italiensk trøkk i taxfreen

    Denne svært så rike italienske vinen er et kupp i taxfreebutikken. Og en veldig god gaveide.
    13. november 2008
  • 13 November 2008 - 01:01

    Victorias nye gull

    I Australia er erfaringen med shiraz så lang at det bare skulle mangle at ikke det lages vin i verdensklasse.
    13. november 2008
  • 12 November 2008 - 01:01

    Imponerende kraft til godpris

    Disse to Rhône-vinene byr på usedvanlig mye kraft for pengene og er svært rimelige kandidater for vinkjelleren.
    12. november 2008
  • 11 November 2008 - 12:40

    Stort kultpotensial

    Tørrfisken har potensial til å bli den nye store kultfisken når den nå er tilgjengelig i klar-til-bruk-format.
    11. november 2008
  • 06 November 2008 - 01:01

    Smøremyk og raffinert

    Det er ikke på grunn av eieren at jeg falt pladask for denne vinen.
    06. november 2008
  • 05 November 2008 - 01:01

    Eksotisk knallkjøp

    Libanesisk vin er ikke hverdagskost, men med dette tilskuddet kan den lett bli det.
    05. november 2008
  • 03 November 2008 - 08:50

    Sommelieriets høyborg

    Philippe Fauré-Brac har i drøyt to tiår gledet og overrasket sine gjester med stadig nye og alltid like gode kombinasjoner av mat og vin. Bistrot du Sommelier er fortsatt et unikt sted ikke bare i Paris, men også i verden.
    03. november 2008
  • 30 Oktober 2008 - 01:01

    Smakskraft for kjelleren

    I Prioratos ekstremklima får både garnacha og mer internasjonale druer brynt seg skikkelig.
    30. oktober 2008
  • 29 Oktober 2008 - 12:39

    God samvittighet og kjærlighet

    Thandi er ikke bare verdens første fairtrade-vin, den er også et resultat av et omfattende program for større rettferdighet innen sørafrikansk jordbruk.
    29. oktober 2008
  • 29 Oktober 2008 - 01:01

    Rimelig, krydret og godt

    Disse to vinene som finnes i de fleste polutsalg er perfekte for de stadig kaldere dagene vi har i vente.
    29. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 10:46

    Smaksbærbombe fra taxfreen

    Så mye solbær for hundre kroner finner du bare i taxfreehylla.
    23. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 01:01

    Vin med visjoner

    Enten du digger Bob Dylan eller ei, er dette viner du ikke bør la forbli uprøvd.
    23. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 13:15

    Delikat stygging

    Landbasert oppdrett av dypvannsfisken flekksteinbit høres ut som en motsetning, men Tomma Marinfisk har klart å knekke koden som skal gjøre den til den nye gourmetfisken.
    22. oktober 2008