Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Februar 2009 - 14:15

    Hva med Venus' navle?

    Det var intet mindre enn kjærlighetsgudinnens navle som inspirerte formen på en av de mest kjente fylte pastatypene.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 11:10

    Stjerner og fingerbøl

    En ekstra minestrone blir ikke den samme uten de små dekorative pastaene.
    06. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 09:26

    Fra skruer til prestekvelere

    Den mest fantasifulle pastaen finner vi utvilsomt blant de korte typene.
    05. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 01:01

    Solide burgundere til godpris

    Denne produsenten leverer solid pinot noir-kvalitet år etter år. Og nå i form av den beste årgangen på lenge.
    05. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 11:08

    Pastaplater

    Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over.
    04. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 01:01

    Uimotståelig sjarm

    Ikke bare er dette en vin du ikke kan unngå å bli sjarmert av. Rimelig er den også.
    04. februar 2009
  • 01 Februar 2009 - 12:34

    Gulrot - Sprø søt og god

    Gulrot rett fra åkeren med alle vitaminene i behold selv midt på vinteren er en realitet takket være en genial oppfinnelse fra bonde Håkon Stensvold i Vestfold.
    01. februar 2009
  • 29 Januar 2009 - 01:01

    Knall barolokjøp

    En sju år gammel barolo til 275 kroner er rett og slett råbillig.
    29. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 09:20

    Den ultimate sherryeleganse

    Manzanilla fra Sanlucar de Barrameda er med sin elegante friskhet og fruktighet noe av det ypperste innen sherry. Argüeso og Hidalgo som begge oser av lange tradisjoner er blant de fremste tolkerne.
    28. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 01:01

    Lyserødt knallkjøp

    Ikke sku denne vinen på fargen, for bak den lyserøde fasaden skjuler det seg en vin med betydelig kraft, store evner på matbordet, og det til en utrolig god pris.
    28. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 14:05

    Lite destilleri, stor smak

    Skottlands minste destilleri, Edradour, har fått en real vitamininnsprøyting etter at Andrew Symington overtok. Nye kreative whiskyer fyller ut den tradisjonelt rike Edradour-stilen.
    23. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 16:33

    Klassisk godbit

    Denne rødvinen er ikke bare et ekstra godt kjøp i taxfree-butikken, den er også en interessant kandidat for vinkjelleren.
    22. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 01:01

    Amerikansk raffinement

    Amerikanere elsker å leke med navn og etiketter på vinene sine. Disse vinene er resultat av ordspill. Og svært vellykkete sådanne også, og dermed en fin anledning å ønske Obama til lykke med.
    22. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 01:01

    Gode outsidere

    Her er tre gode bekjentskaper fra en sjelden kilde som byr på god vinvaluta for pengene.
    21. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 16:06

    Vinn tur til Mosel

    Den som går av med seieren i årets Young Sommelier 8. februar, får en minneverdig og smaksrik tur til Selbach-Oster og Mosel. Det kan bli deg.
    20. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 17:39

    Opprør i kulissene

    Jacquesson gjør alt på sin måte og er ikke redde for å tale etablissementet midt i mot.
    19. januar 2009
  • 15 Januar 2009 - 01:01

    Klassiske godbiter

    Det indre av Portugal har ikke bare korktrær å by på, men også mange vinskatter. Disse to er dessuten ekstra godt priset for tiden.
    15. januar 2009
  • 14 Januar 2009 - 01:01

    Vellykket fornyelse

    Same shit new wrapping gjelder ikke for denne klassiske portugisiske vinen. For selv om det tilsynelatende bare er emballasjen som er modernisert, er innholdet bedre enn forrige årgang.
    14. januar 2009
  • 13 Januar 2009 - 16:05

    God smak på sparebluss

    Potetsuppe med julepølse til halv pris høres kanskje trist ut men du skal se at det blir en riktig så velkommen og smakfull start på det nye året.
    13. januar 2009
  • 08 Januar 2009 - 01:01

    Moderne spansk

    Her har du en håndfull flotte representanter for det nye Rioja. Fra en og samme produsent.
    08. januar 2009
  • 07 Januar 2009 - 01:01

    Rå muskelkraft

    Denne spanjolen byr på usedvanlig mye kraft for pengene.
    07. januar 2009
  • 23 Desember 2008 - 01:02

    Alternativ skål

    Denne champagnen er en fin markering av at vi nå tar fatt på et nytt år med nye muligheter.
    23. desember 2008
  • 18 Desember 2008 - 01:01

    Tre ganger luksus

    Aldri før har det vært så mange champagner å velge mellom som nå. Her er tre virkelige lekkerbiskener som er kommet til i det siste.
    18. desember 2008
  • 17 Desember 2008 - 01:01

    Beste kjøp i 2008

    Disse fire vinene er de aller beste kjøpene blant de til sammen 520 produktene fra Vinmonopolets nyhetslanseringer i 2008.
    17. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 18:40

    Glade fete griser gir ekstra god ribbe

    Selv om mange er opptatt av enten lav pris eller sprø svor på ribba, er det stadig flere som oppdager grisens andre sider.
    15. desember 2008