Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 April 2008 - 02:01

    Vårlig sjarm

    Selv om det ikke er vårblomster som pryder denne flaskens etikett, setter dens fargerike utseende og sjarmerende innhold deg likevel i ekstra lyst humør.
    23. april 2008
  • 17 April 2008 - 02:01

    Spansk i særklasse

    Disse to spanske vinene bare må du smake. Særpregete ja visst, men like fullt imponerende på alle måter.
    17. april 2008
  • 16 April 2008 - 02:01

    Ny stjerne i Rioja

    Denne første smakebiten på en ny årgang og en relativt ny produsent fra Rioja er svært lovende.
    16. april 2008
  • 10 April 2008 - 13:00

    43 prosent taxfree-rabatt

    Denne gamle kjenningen kan du trygt ta med deg fra taxfree'n. Så har du råd til å kjøpe CO 2 -kvoter ved siden av.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 02:01

    Alternativt rødt

    Østerriksk rødvin er det all grunn til å bruke penger på. Her har du noen godbiter å starte med.
    10. april 2008
  • 09 April 2008 - 02:01

    Disse nye billigfavoritter må du få med deg

    To nye unge friske og svært lettlikendes viner er ukens meny. Dessuten er de veldig billige.
    09. april 2008
  • 08 April 2008 - 14:42

    Forsiktig opprør i vinmarkene

    De er ikke mange, og røstene er foreløpig svake i det konservative og lite lydhøre Bordeaux. Men de som satser på alternativ dyrking mener å ha håndfaste bevis på at det er den eneste farbare veien for det franske terroirbegrepet.
    08. april 2008
  • 03 April 2008 - 02:01

    Svovelfritt og godt

    Har du intoleranse overfor svovel, kan det lønne seg å prøve viner laget helt uten bruk av dette naturlige konserveringsmiddelet.
    03. april 2008
  • 02 April 2008 - 17:38

    Soddvarme året rundt

    Det er ikke bare i forbindelse med jula at vi kan gi gamle mattradisjoner festdrakt. En kjøttsodd med byggryn og rotgrønnsaker er som skapt for selskapelighet året rundt. Og drikkefølget er like prisgunstig.
    02. april 2008
  • 02 April 2008 - 02:01

    Vinklassiker på tilbud

    Dette er ingen forsinket aprilspøk: Denne klassiske hvitvinen er satt ned kraftig i pris.
    02. april 2008
  • 01 April 2008 - 17:44

    Høykultur i havgapet

    På Hysvær på Helgelandskysten ivaretar Øystein Ludvigsen verdens kulturarv ved å la sauene gå ute hele året. Og om sommeren serverer han den marinert og grillet til gjester som er opptatt av å smake den ekte norske maten.
    01. april 2008
  • 27 Mars 2008 - 02:01

    Ekstremviner

    Det er ikke klimaendringene som har skapt disse vinene, men en av vinverdenens mest ekstreme vinmakere.
    27. mars 2008
  • 26 Mars 2008 - 02:01

    Skjult perle

    Polhyllene inneholder en godbit som mange flere burde oppdage.
    26. mars 2008
  • 25 Mars 2008 - 10:21

    En smak av Telemark

    Lifjellstua er blitt et fyrtårn for bruk av lokalprodusert mat. Og gjestene er over seg av begeistring over å kunne spise seg gjennom et helt fylke i løpet av en meny.
    25. mars 2008
  • 13 Mars 2008 - 02:01

    Påskens deiligste lammevin

    Denne gamle kjenningen er som alltid perfekt til dine beste lammeretter.
    13. mars 2008
  • 13 Mars 2008 - 02:01

    Spansk påskekupp

    Du sparer 55 kroner på denne rødvinen. Dessuten er den perfekt til en assortert påskemeny.
    13. mars 2008
  • 12 Mars 2008 - 02:01

    Her er påskeboksen

    Selv om utvalget av vin i boks er enormt og stadig økende, er det få som kan konkurrere med denne.
    12. mars 2008
  • 06 Mars 2008 - 02:01

    Et must for barolofansen

    Om tre hundre kroner ikke akkurat er billig, er det en veldig bra pris for barolo. Og i hvert fall når vinen er så vellykket som denne.
    06. mars 2008
  • 05 Mars 2008 - 02:01

    Argentinske kraftpakker

    Disse to argentinerne byr på usedvanlig mye smakskraft for pengene, uten at det går på finessen løs.
    05. mars 2008
  • 04 Mars 2008 - 17:05

    Velsmakende hverdagsluksus

    Med frossen andelever får du et produkt som er ferskere enn ferskt. I hendige porsjoner som gjør at det ikke nødvendigvis bare er for de store anledninger. Selv Paul Bocuse har trykket det til sitt bryst.
    04. mars 2008
  • 28 Februar 2008 - 02:01

    Gode burgundkjøp

    Dette tilhører sjeldenhetene, men her får du ikke mindre enn tre av dem.
    28. februar 2008
  • 27 Februar 2008 - 02:01

    Italiener på billigsalg

    Denne søritalienske rødvinen må du bare like. Skikkelig billig er den også.
    27. februar 2008
  • 21 Februar 2008 - 13:22

    Toscansk godbit

    Denne italienske rødvinen er 50 kroner billigere enn på polet.
    21. februar 2008
  • 21 Februar 2008 - 02:01

    En prins verdig

    Denne godbiten er utstyrt med en bekronet frosk som et bevis på at den er noe annet enn det den utgir seg for.
    21. februar 2008
  • 20 Februar 2008 - 13:44

    Sterk og syrlig suksess

    Alois Gölles lager de mest fantastiske eddiker og brennevin av frukten fra egen og andres hager.
    20. februar 2008