Dagens rett

Baronens salat

Varm chèvre er deilig, spesielt servert på salat og med nybakt brød til. En frisk og flott sauvignon blanc fra Loire er svært vellykket sammen med den franske osten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Baronens salat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

300 g
hvit geitost f.eks norsk chèvre-ost
Dressing
litt

Fremgangsmåte

I stekeovnen ved 275 grader C, under grillen 3-5 minutter.

Fordel sprø salatblader og valnøttkjerner på store tallerkner. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

Legg fire store skiver ost på bakepapir under full styrke på grillen til osten har smeltet og begynner å bli gyllen. Legg osteskivene på salaten og hell dressingen over.

Varmt brød og smør smaker godt til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen