Dalwhinnie Smash er en hit

At Skotsk whisky fungerer utmerket i drinker er ingen direkte hemmelighet. Imidlertid kan det være at du som en av mange fortsatt ikke har smakt en slik drink. Her får du servert en herlig oppskrift!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Dalwhinnie Smash

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Ha sitronbitene i et rocksglass med mynte og gommesirupen - støt dette sammen med en muddler eller baksiden av en skje. Fyll glasset med knust is, topp opp med Dalwhinnie og rør rundt. Garnér med et friskt skudd mynte.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 
Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen